UTA Arad

După un „poker”a urmat „manita” cu o divizionară terță: UTA – Avântul Periam 5-1







După 4-1 cu Gloria Lunca Teuz, marți, în cel de-al doilea amical al săptămânii, UTA s-a aflat față în față cu o altă divizionară terță, din seria a 8-a. Avântul Periam a terminat pe locul 7 în ediția trecută de campionat și și-a întinerit din nou echipa după ce a pierdut jucători precum Sîntean, Mitre și Gabor. Bătrâna Doamnă a avut o poftă mai mare de goluri decât cu „sămădăii”, scorul primelor 35 de minute fiind deja 3-0. Tabela s-a oprit la 5-1 după un nou antrenament reușit al „roș-albilor” cu 8 zile înainte de deplasarea de la Craiova, cu Universitatea lui Reghecampf.


Meciul a început cu un moment de reculegere ținut în memoria doctorului Zeno Moldovan, mare suporter al „roș-albilor” plecat astăzi dintre noi. După 10 minute echilibrate, în care timișenii au avut un bun de la 20 de metri, prin Olteanu, prins în doi timp de Iacob, UTA a început să atace în valuri și a găsit rapid și drumul spre gol. Mai întâi, în minutul 14, Rareș Pop a marcat dintr-un voleu, de la marginea careului, după o pătrundere pe zonă centrală și o contră norocoasă. 7 minute mai târziu, fază șnur pe dreapta, Pop – Rodrigues și lusitanul a pasat perfect pentru Freitas, care a marcat plasat din centrul careului. Campion al ratărilor cu Cermeiul, italianul Cooper a fost la locul potrivit, în doar 3 metri, la o respingere a portarului la centrarea lui Rodrigues.


Mircea Rednic a jucat și mai ofensiv în repriza a doua, ce s-a reluat de la scorul de 3-0. A trimis pe teren doi atacanți de careu, pe  Kyrychenko și Leidsman, care au creat golul patru. În minutul 52, ucraineanul a tras din întoarcere înm blocaj, dar olandezul a fost pe fază și a trimis cu exteriorul în plasă. Același Leidsman a scuturat transversala cu o reluare din 4 metri la pasa lui Stahl. Golul meciului a fost marcat de Avântul Periam, mai precis de Stefanciuc, care prins un șut frumos de la 25 de metri ce s-a dus aproape de vinclul porții lui Iacob. În ziua în care a semnat contractul cu UTA, Stanciu a înscris și el un gol frumos, cu o „parabolă” de la 18 metri, mingea fiind ușor deviată înainte de ajunge în plasa porții apărate de Bâlc. 5-1, din minutul 79 și scor final, cu toate că arădenii au avut și alte situații bune la poarta timișenilor, prin Stahl, Negoescu și Kyrychenko.

Formații: 



UTA (prima repriză): Iacob – Rodrigues, Benga, Markov, Abeid – Freitas, Marku – R. Pop, Fabry, C. Mihai – Cooper.

UTA (repriza a doua): Iacob – Roganovic, Iurasciuc, Carp, Dumitrașcu – Stahl, Holst, C. Mihai (60 Negoescu), Stanciu – Leidsman, Kyrychenko. Antrenor: Mircea Rednic

Periam: Antonescu – Mager, Mureșan, Cochintu, Spulber – Onacia – Galațan , Olteanu, Gașpar, Viașu – Baranyi.
Au mai jucat : Balc – A. Popescu, Bot, Filip, Toma, Mânecan, Dobricean, Stefanciuc, Kuhn, Prața. Antrenor: Răzvan Leuca

Arbitri: Alexandru Ilea – Marius Vîlceanu, Raul Sîrban

Un comentariu

  1. FORTA UTA Arad, FORTA UTA Arad, FORTA UTA Arad , HAI BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Mi-a placut foarte mult cantarile galeriei prezenti la Sibiu, au fost FENOMENALI , o mare placere, o coregrafie extraordinara, un spectacol, BRAVO SUPORTERII !!!

    5
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button