Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Todea își bate fosta echipă în amical, Cermeiul face trei transferuri în defensivă!





Două dintre divizionarele terțe arădene au repetat împreună înainte de primele meciuri pe puncte, de peste o săptămână. Cermeiul s-a deplasat la Lipova, acolo unde „șoimii” doreau să-și recupereze rapid moralul pierdut după eliminarea din Cupa României, în favoarea celor de la Pecica. Și, parțial, au reușit prin victoria cu 1-0, cu toate că echipa gazdă și-ar fi dorit un succes mai clar.

Cu toate că echipa din Cermei s-a apărat destul de bine, tot au apărut câteva găuri, pe care însă Vlad (în două rânduri), Gavra sau Ciubăncan nu au putut să le speculeze. Asta până în minutul 51, când David Ciubăncan a scăpat în viteză de la 25 de metri, inițial Sas l-a blocat, dar mingea i-a revenit atacantului de 19 ani, care a trimis în poarta goală. „Sămădăii” au replicat și ei prin Siminiceanu și Wilfred, dar tabela nu s-a mai modificat până la final.

 

Adamcsik, ultimul transfer al Lipovei?

Cristi Todea își bate echipa de la care a venit la Lipova și care l-a impresionat în mod plăcut. „Cermeiul chiar merită felicitată pentru felul cum s-au mobilizat și au format rapid un lot de peste 20 de jucători, care nu au arătat rău în amicalul de azi. Sigur, a existat în primul rând o diferență de pregătire, noi mai puteam marca, dar, altfel, ei s-au apărat destul de bine și au avut câteva contre periculoase. Am legat acest amical și pentru că vom întâlni Socodorul în prima etapă, adică tot o echipă care – probabil – se va apăra atent și va încerca să ne taxeze pe contraatac și care vrea să demonstreze că poate face cu brio în Liga a 3-a. Sigur, am câștigat, dar nu am făcut un meci foarte convingător și trebuie să mai reglăm unele aspecte în săptămâna meciului cu Socodorul”, a menționat antrenorul Șoimilor, care ar putea conta și pe Alexandru Adamcsik, fostul junior al Fiorentinei.

Ugandezul SSemakula întărește defensiva Cermeiului, Siminic și Balazs au semnat și ei

Și Cermeiul a avut trei noutăți importante de lot, toate în linia de fund. De la Hațeg a venit ugandezul Islam SSemakula, iar de la Crișul au fost întărite benzile cu Gabriel Siminic și Darius Balazs, care s-au despărțit de Crișul. „Un joc echilibrat, cu momente de dominare de ambele părți, am ratat prin Siminiceanu din 3 metri, dar și Wilfred și Perenyi au avut șuturi bune. Am luat golul după ce am pierrdut mingea la 80 de metri și pe o minge lungă Ciubăncan ne-a taxat. Am avut nevoie de un ultim test cu o echipă bună înainte de a începe campionatul. Am pregătit meciul pentru deplasarea de la Ineu de săptămâna viitoare, am vrut să identificăm potențialul și vom modifica un pic și primul 11. Un meci reușit, cu mici desincronizări pe faza de atac, acolo mai trebuie să reglăm câte ceva. A venit un fundaș central, Islam SSemakula, care este peste nivelul ligii, la fel și mijlocașul Njindja Wilfred cu experiență în ligile 2 și 3, la Dăești și Slobozia. Mi-a plăcut și juniorul Andrei Bunea de la Turnu Severin, va continua la noi. I-am mai semnat și pe Gabriel Siminic, este un jucător cu experiență și un caracter deosebit și juniorul Darius Balazs. Vom lua meci cu meci, după primele 3-4 etape vedem cam cum suntem. Noi ne-am dori în prima parte a clasamentului, să fim lipsiți de emoții”, a precizat Radu Popa, antrenorul Gloriei Lunca Teuz.

Formații:

Lipova: Iliescu – Blickling, Petruț, Candreanu, Obinna – Șimandăn, Salka Jichici, Vlad – Gavra, Ciubăncan. Au mai jucat: Bulboacă, Brad, Puta, Adamcsik, Chelea, Bain, Szabo, Said. Antrenor: Cristian Todea

Cermei: Sas – D. Balazs, SSemakula, Lazăr, Siminic – Piț, Vasilcin – Wilfred, Perenyi, Șiel – Grigore. Au mai intrat: Rădulescu – Siminiceanu, Hațegan, Mateucă, Gruiescu, Stamorean, Botaș, Andrieș, Bunea, Țurcanu și Ghiuruțan. Antrenor: Radu Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button