Sporturi de contact

Tur de forță pentru Edi Gafencu: Pe 22 septembrie se bate în Dynamite Fighting Show, iar pe 7 octombrie din nou în Glory!


Dynamite Fighting Show, cel mai puternic turneu piramidal de din kick-boxing istoria României, a ajuns la faza semifinalelor. La categoria super mijlocie, arădeanul Eduard Gafencu l-a bătut fără drept de apel pe Mădălin Crăciunică în sfertul de finală desfășurat în luna martie la Timișoara și-l va întâlni în drumul spre lupta spre centură pe Ștefan Răzvan Orza. Constănțeanul de 22 de ani a trecut de Cezar Buzdugan în primul tur, iar pe 22 septembrie, la Sala Polivalentă din București, va încrucișa mănușile cu Gafencu.

Doar că astăzi kickboxerul arădean a aflat că va avea un adevărat tur de forță. După lupta cu Orza, „The Blitz” va trece granița în Bulgaria pentru a se bate din nou în Glory, circuitul profesionist în care a debutat în luna iunie, cu o înfângere în compania francezului Diaguely Camara.

Pe 7 octombrie, la Sofia, în fața lui Edi Gafencu se va afla față în față cu Teodor Hristov. Luptătorul de 22 de ani e la debutul în Glory, bifând până acum 14 victorii (7 knockout) și 3 înfrângeri. În schimb, arădeanul este la cota 17 victorii și patru eșecuri la profesioniști.

Susținătorii lui Gafencu sunt: Flana Market, Haibach Trans, Sc Batutza Si Camy Instal Srl, Chic Calipso, Man Protection, Tom Oliver, Atletic VSA, Fidaco Davsin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button