UTA Arad

Ce înțelegeri are Rednic cu Rotariu și Gheorghe? „Sunt cireașa de pe tort, lui Dorin i-am promis libertate”




UTA ia o mare gură de oxigen odată cu victoria cu 2-1 în fața celor de la FCSB și, teoretic, devine ceva mai atractivă pe finalul perioadei de transferuri. Mircea Rednic mai vrea nepărat un mijlocaș de bandă stânga și a identificat în Dorin Rotariu și Valentin Gheorghe candidații perfecți.


Vorbim despre doi jucători liberi de contract, dar destul de pretențioși când vine vorba despre retribuția anuală. Recent, Gheorghe a declarat că UTA nu i-a înaintat o ofertă concretă, iar Rednic a ținut să facă „filmul” situației: „Vă spun adevărul, am vorbit personal cu Gheorghe și i-am zis: <<Când îți rezolvi situația suna-mă tu sau impresarul>>. Nu vreau să intrăm în concurență cu alte echipe cu sume. La noi e clar, ce i-am spus eu și cel îl interesează pe el…Are șansa să joace, asta trebuie să-l intereseze pe el, nu banii. Noi i-am da șansa asta, încă îl aștept. Am fost corect cu el, i-am zis că îl doresc mult. El mi-a spus, în schimb, că are ca prioritate un transfer, i-am zis că am rabdare”. 

Dar, „Puriul” a vorbit și despre timișoreanul Dorin Rotariu, pe care l-a antrenat deja la Dinamo și în Belgia, la Mouscron. „Românii sunt cireașa de pe tort. Știu ce am vorbit și cu Dorin, nu uitați că el a plecat la Bruges cu ajutorul meu. Și a avut momente delicate, iar eu am vorbit acolo să mi-l dea împrumut și a făcut un sezon foarte bun și asta l-a ajutat. El știe că pot să îl ajut, i-am promis libertate, dacă în iarnă are ofertă poate să plece. Așadar, și pe Rotariu îl aștept, e diferență mare între el și alți jucători”, a mai punctat Mircea Rednic, care – în schimb – și-a declinat interesul pentru Gabi Torje, cel care se antrenează în aceste zile chiar cu viitorul adversar al arădenilor, CSC Dumbrăvița.

În fine, „principalul” arădenilor va încerca să facă curățenie în lot tocmai pentru a le face loc ultimilor sosiți în această perioadă de transfeuri. „S-a stabilit cu unii jucători care stau pe vârfuri…Vreau români și sper ca până la Cupă să facem presiuni pe unii jucători care nu s-au acomodat…Trebuie să înțeleagă și ei”, a încheiat Rednic.

Un comentariu

  1. Bravo băieți, bravo nouă suporterii, le-am dat peste nas multor papă lapte ce scrie pe aici, Forza uta oriunde, oricând ?️?

    29
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button