UTA Arad

UTA i-a fixat prețul lui Rareș Pop, dar: „În primul rând, discuțiile trebuie avute cu fotbalistul și cu familia lui”







După ce FCSB a pierdut cu 2-1 la Arad, Gigi Becali a anunțat la Digi Sport Special că echipa sa va mai aduce un jucător în această vară. Între altele, patronul vicecampioanei nu e mulțumit de fostul utist, David Miculescu și ar putea „vâna” un alt tânăr produs al Academiei UTA. Îmi pare de Cordea, că pe partea dreaptă avem nevoie de viteză. Miculescu îl așteptăm, dar cât? O repriză n-a atins mingea. Ce să facem?”, a afirmat Becali, care – din câte se pare – îl are în fruntea listei Marius Ștefănescu, de la Sepsi Sfântu Gheorghe.


Acesta ar costa 1 milion de euro, dar sub Rareș Pop, jucător care se află în vederile FCSB-ului de ceva timp. Alexandru Meszar susține că mijlocașul lateral de 18 ani are o clauză de rezilere de două milioane de euro. „Două milioane de euro este clauza de reziliere. (n.r. Dacă ați fi contactat de către Gigi Becali pentru Rareș Pop ați discuta cu el pentru o sumă sub această clauză de reziliere?) Nu. Niciodată. Sub nicio formă. În primul rând, discuțiile trebuie avute cu Rareș Pop și cu familia lui. Așa a fost și cu David Miculescu. Nu decidem noi viitorul jucătorului. Jucătorul trebuie să își dorească dacă vrea să facă pasul undeva sau nu”, a spus conducătorul de facto al UTA-ei pentru prosport.ro.


Vă reamitim că Rareș Pop a spus public că nu se gândește să plece de la UTA și de la Arad până nu-și încheie liceul, ceea ce se va întâmpla în vara anului 2024.

3 comentarii

  1. Mi se pare corect…o clauza buna, pentru un jucator tanar, de mare perspectiva. Dar el va sta la UTA, are un viitor mare aici, in Arad. N-are rost sa se piarda pe la Bucale.

    18
    0
    1. Asa-i nu are rost sa piarda vremea dar cand o pierzi pe vreo 8000 in loc de 1500 mai ca iti vine sa si te muti in Bucale

      2
      5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button