Glorii arădene

Meciul legendelor de la Arad a fost anulat! Motivul? ”Neînțelegeri între organizator și invitatul Liga Legendelor”

Miercuri seara, pe 6 septembrie, iubitorii sportului rege din Arad ar fi trebuit să asiste pe arena „Francisc Neuman” la un meci caritabil în care erau implicați fotbaliști cu nume, precum Miodrag Belodedic, de două ori câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua și Steaua Roșie Belgrad, dar și Florin Prunea, Lucian Sânmărtean, Gardoș, sau arădenii george Țucudean, Roland Nagy, Cristian Panin și alții.

Am aflat încă de joi, ziua în care UTA a jucat în play-offul Cupei României că evenimentul nu se va mai ține, dar am așteptat comunicatul oficial al principalului organizator, Daniel Magda. Iar acesta a venit în această seară:

”Salutare tuturor, organizatorul evenimentului Champions Cup, Daniel Magda administratorul THE HERO’S ADVENTURE, va informează pe toți cu tristețe, ca evenimentul nostru Champions Cup, din data de 6 Septembrie ora 19:00 de pe stadionul UTA, s-a anulat datorita unor neințelegeri intre organizatorul THE HERO’S ADVENTURE si invitatul de seama LIGA LEGENDELOR.

Mulțumim tuturor partenerilor implicați in acest eveniment Champions Cup, si ne cerem iertare, pentru orânduiala creată!

Cei care ați achiziționat bilete la acest eveniment de pe platforma Bilete.ro, banii vor fi returnați de către cei de la Bilete.ro, iar cei care au achiziționat bilete fizice sunt rugați sa contacteze organizatorul evenimentului Daniel Magda – 0753.111. 682.

Organizatorul THE HERO’S ADVENTURE se dezice de orice promisiune făcută către dvs. dragi arădeni, in ceea ce privește orice fel de eveniment organizat in viitor alături de LIGA LEGENDELOR.

Cu stima incomensurabila, administratorul THE HERO’S ADVENTURE, Daniel Magda, organizatorul evenimentului Champions Cup”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button