Stranieri aradeni

Utistul Roșca apără poarta liderului Ligii a II-a și a fost convocat în premieră la naționala de tineret: „Mi-am văzut de drum, am muncit”

CSC Șelimbăr a trecut și de Steaua în acest start de Liga 2 și continuă cu punctaj maxim și după încheierea etapei a 5-a, fiind singura echipă din campionat în această situație încă de la finalul rundei a 2-a. Trupa sibiană a câștigat cu scorul de 3-2 meciul desfășurat marți, pe teren propriu, la Cisnădie, după ce a fost condusă.

Doi dintre jucătorii trupei lui Claudiu Niculescu care s-au remarcat în mod expres în acest meci contra Stelei au fost atacantul Raul Rotund și portarul Alexandru Roșca, doi „underi”.

Luat în iarnă de la UTA, mai precis de la Pecica, acolo unde a fost împrumutat de „roș-albi” în toamna anului 2022, Alexandru Roșca apărat pentru echipa sibiană doar într-un joc în cele nouă disputate de formația sa în partea a doua a sezonului trecut. Acum, în noua ediție a Ligii 2 a fost titular în primele cinci etape și are doar două goluri primite, cele cu Steaua de marți. În rest, a închis poarta trupei lui Claudiu Niculescu în primele patru runde ale campionatului.

Iar evoluția sa de la CSC Șelimbăr i-a atras atenția selecționerului României U21, Daniel Pancu, care l-a convocat la acțiunea din această perioadă. „Este un lucru mare pentru orice jucător, deci și pentru mine și mă bucur foarte mult că am fost convocat. Mi-am văzut de drum, am muncit și într-un final am ajuns să apăr meci de meci”, a declarat Roșca despre transformarea sa din acest sezon, dar și despre convocarea „sub tricolor”.

Foto: Cătălin Crăciun

2 comentarii

    1. Nu a vrut el sa ramana.A vrut neaparat sa joace,sa nu fie rezerva si a profitat de oportunitatea aparuta.

      3
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button