Sporturi de contact

Aradul e din nou în vârful lumii la sambo pe plajă, prin Prodan și Bodârlău!

„Studenta” Bianca Prodan se întoarce cu două medalii de aur de la Campionatul Mondial de sambo pe plajă din Republica Dominicană. După victoria în întrecerea la simplu, la categoria +72 de kilograme, sportiva din Arad a urcat pe cea mai înaltă treapă și în competiția rezervată echipelor.

Prodan și-a câștigat toate cele patru meciuri, inclusiv cel cu rusoaica Olesya Tkachenko, vicecampioana mondială la simplu și a devenit din nou campioană mondială, alături de alți patru „tricolori”. Unul dintre ei este Cristian Bodârlău (categoria 88 kg), sportiv originar din Nădlac, crescut de profesorul Adrian Rău, care a devenit cadru MAI la București și concurează acum pentru Steaua. Daniel Natea (+88 kg), Daniel Diaconescu (71 kg) și Volha Maleika (72 kg), sportivă din Belarus naturalizată în România, completează echipa României, antrenată de Viorel Gâsca, campioană mondială la sambo pe plajă.

Vă reamintim că Bianca Prodan activează la CS Universitatea Arad, e studentă în anul trei la Facultatea de Educație Fizică și Sport și e pregătită de Arpad Nagy și Carol Szabo. ”Felicitări Bianca, felicitări echipei României de sambo. Mult succes pe mai departe Bianca, suntem foarte mândri de tine” – e mesajul CSU Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button