Diverse

Început de an școlar la Școala „Episcop Ioan Mețianu”

Zi plină de zâmbete și culoare la Școala „Episcop Ioan Mețianu” din Arad. A fost prima zi de școală pentru cei mai mici „studenți” ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

Au fost alături de ei părinți și bunici, autorități locale, dascăli și profesori fiecare trăind emoția unui nou început alături de cei 80 de elevi ai școlii îndrumați de prof. Năsui Alina, prof. Pele Bianca, prof. Olariu Cristina Gabriela, și prof. Bolba Claudia Maria.

Au participat la festivitate: rectorul UAV, Ramona Lile, Arhiepiscopul Aradului, Timotei Seviciu, consilierul cultural pr. Iustin Popovici, vicepreședintele CJA, Ionel Bulbuc, viceprimarul orașului, Lazăr Faur, inspectorul școlar de specialitate, Raluca Layer și decanul Facultății de Teologie „Ilarion Felea”, pr.prof.univ.dr. Ioja Cristinel.

„Această școală este împlinirea unui vis pentru universitatea noastră. Am visat să creăm o școală în care educația să se fundamenteze pe valorile morale ale creștinismului. O școală creatoare de oameni excepționali. E Școala Episcop Ioan Mețianu. 

Am reușit să ne construim un brand pe piața educațională locală datorită oamenilor de excepție care muncesc aici zi de zi pentru ca cei mici să beneficieze de o educație la cele mai înalte standarde. Le mulțumesc tuturor pentru implicare, iar elevilor le dorim mult succes în anul școlar 2023-2024” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button