Sporturi de contact

Arădeanii Marcu și Neagu și-au câștigat categoriile la un puternic turneu internațional de box din Polonia!

Localitatea poloneză Debica a găzduit în weekend un turneu internațional de box, la care au luat parte și șapte români, între care și doi sportivi arădeni. Ambii sunt legitimați clubul Basti Box Salonta și și-au câștigat categoriile la care au participat.

Juniorul Andrei Marcu s-a bătut la categoria 60 de kilograme și a fost desemnat și cel mai tehnic pugilst al întrecerii, iar Cosmin Neagu s-a impus la categoria 67 de kilograme, fiind și protagonistul celui mai spectaculos meci al turneului.

Cosmin Neagu are, de altfel, dublă legitimare Dey Thai-Box Club – Basti Box Salonta, fiind antrenat de arădeanul Marcel Rus. ”Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și mă susțin la fiecare victorie. În mod special le mulțumesc antrenorilor mei Marcel Rus și Sebastian Silaghi care sunt alături de mine în pregătire și totodată doresc să le mulțumesc sponsorilor mei Cofetăria Libelula, Atletic VSA,  Muscle Brands și celor de acasă care susțin prin mesajele lor”, a fost mesajul lui Neagu după succesul din Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button