Progresul Pecica

Pecica vinde bilete pentru meciul cu Petrolul, dar și abonamente pentru toate partidele de Cupă și derby-urile Ligii a 3-a!

Pecicanii au fost cu ochii pe meciul ce a închis etapa cu numărul 9 a SuperLigii pentru a-și studia adversarul din meciul inaugural al grupei A a Cupei României Betano, de miercuri, 27 septembrie (ora 14). Petrolul Ploiești a pierdut la limită (0-1) pe terenul lui CFR Cluj, iar înainte de deplasarea din județul Arad mai joacă și duminică seara (18,15), pe teren propriu cu FC Hermannstadt.

Progresul Pecica evoluează și ea tot sâmbătă, ceva mai devreme (ora 17), tot acasă, cu CSC Peciu Nou, dar conducerea clubului pregătește temeinic meciul toamnei în orașul arădean. Petrolul e o formație de mare tradiție, cvadruplă campioană a României (1930, 1958, 1959 și 1966), care – probabil – va fi însoțită de galerie și la Pecica.

Bilete cu Petrolul și abonamente pentru meciurile calde ale sezonului

În acest sens, „oficialii” grupării „galben-albastre” au pregătit 50 de bilete pentru „lupii galbeni”, iar restul de 800 le-au pus în vânzare deja de astăzi, pe platforma bilete.ro. Prețul unui tichet este de 20 de lei, iar copiii sub 10 au parte de intrare gratuită.

Însă divizionara terță din județul nostru dorește să-și fidelizeze susținătorii și cu abonamente. Acestea costă 100 de lei bucata și oferă acces la cele trei partide din grupele Cupei, cu Petrolul (27 septembrie, ora 14), Hermannstadt (1 noiembrie) și Corvinul Hunedoara (6 decembrie), dar și la partidele de campionat mai atractive, cu Poli sau FC Bihor sau și altele la care gazdele consideră oportun să introducă bilete. Abonamentele se pot procura începând de sâmbătă, cu ocazia confruntării cu Peciu Nou și apoi și în restul săptămânii doar fizic de la stadionul „Pădurice”, din Pecica.

Eșarfe personalizare cu Petrolul

Pentru confruntarea cu Petrolul, pecicanii produc și eșarfe personalizate. Acestea costă 50 de lei bucata și se vor vinde tot de sâmbătă, cu ocazia disputei cu nou promovata din județul Timiș.

Partenerii meciului toamnei pe „Pădurice”

Cert este că Progresul vrea să facă totul ca la carte din respectiv pentru susținătorii săi, dar și iubitorii fotbalului, în general. Tocmai de aceea a refuzat oferta de 13 mii de euro din partea „petroliștilor”, la care se adăugau chletuielile de organizare. Iar asta posibil prin implicarea partenerilor și sponsorilor: Primăria și Consiliul Local Pecica, Doris Prod, ICIRUAL, Taverna Pecicană, Duvenbeck Logistik, Pizza 5 Colțuri sau Claudiu Termopan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button