UTA Arad

Suporterii UTA-ei nu-și lasă singur favoriții nici în lunga deplasare de la Botoșani!

Chiar dacă au trăit o nouă dezamăgire după eșecul intern cu Universitatea Cluj (scor 0-1), suporterii UTA-ei nu-și vor lăsa singuri favoriții nici în lunga deplasare de la Botoșani. Din motive logistice, cei aproape 700 de kilometri până în nordul Moldovei nu vor fi parcurși la bordul unui autocar sau microbus, ci fanii vor călătorii la bordul autoturismelor.

Detaliile apar în anunțul de pe pagina de Facebook Ultras Arad II:

”În atenția tuturor suporterilor utiști care doresc să participe la FC Botoșani – UTA:

-Din motive ce țin de organizare, deplasarea fanilor se va face cu mașinile personale.

-Utiștii care își doresc să susțină echipa la Botoșani, dar nu au găsit variante de transport pentru a ajunge la meci, ne pot contacta în privat. Vom încerca să îi ajutăm. În acest sens, îi invităm și pe cei care pot pune la dispoziție locuri să ne scrie.

– Partida dintre FC Botoșani și UTA este programată să înceapă sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 18.45, pe stadionul Municipal din localitate”

Până acum, elevii lui Mircea Rednic au avut parte de susținere în toate deplasările stagionale, inclusiv de cea din runda inaugurală, de la Galați, ceva mai lungă decât cea de la Botoșani.

2 comentarii

  1. Din pacate din UTA a rămas doar spiritul! Spiritul pe care acești băieți, cu bune, cu rele, îl duc mai departe! Se vede! Galeria e de playoff! Chiar de CL! Restul, echipă, conducere, nu isi merita fanii! Și asta se vede!…. de ani și ani! Păcat! Frustrant! Pt ca echipa și conducerea nici macar nu încearcă să performeze!

    7
    5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button