UTA Arad

Rednic a primit acceptul medicilor să revină și pe banca UTA-ei: „Vin cu un entuziasm pe care băieții mei nu l-au avut în ultima etapă, i-am certat”





Cu ocazia deplasării de la Botoșani, Mircea Rednic revine pe banca UTA-ei după operația la inimă și cele trei săptămâni de pauză prescrise de medici și pe care antrenorul arădenilor oricum le-a driblat cât a putut de mult. „Puriul” intra în vestiarul echipei sale a doua zi de la externare și pe terenul de antrenament după alte 8 zile. Practic, experimentatul tehnician s-a menajat doar la meciurile oficiale, cel de la Sfântu Gheorghe, pentru care nu a făcut nici deplasarea și cel de acasă, cu Universitatea Cluj, unde – însă – s-a aflat la stadion și chiar și-a scuturat elevii la pauză și la finalul partidei pierdută cu 1-0.


Totuși, Rednic a recunoscut că a exagerat puțin vinerea trecută, când s-a agitat prea mult pe holurile de la vestiare. „Am făcut o greșeală, fiind așa aproape, nu e bine și jucătorii au simțit lucrul ăsta. Una e când ești pe bancă și alta e când ești la tribună, dar asta nu înseamnă că prezența mea va garanta victoria. Acum am acordul doctorului să particip și la antrenamente și pot sta și pe bancă. Sunt bine, vin cu un entuziasm pe care băieții mei nu l-au avut în ultima etapă, în ultimul meci și chiar am fost supărat pe ei. I-am și certat, de obicei nu-i cert, vorbesc constructiv, dar acum n-am mai rezistat pentru că e păcat. Veneau după două meciuri bune, chiar dacă la meciul cu Sepși s-a pierdut, am luat gol în minutul 93 dintr-o lovitură liberă. Nu trebuia să pierdem un punct acolo și un punct și aici”, a spus antrenorul arădenilor.

Acesta mai crede că prestația ștearsă cu „șepcile roșii” s-ar putea datora și „pumnului” luat în prelungire contra lui Sepsi. „Nu știu dacă și golul pe care l-am primit în minutul 93 nu i-a afectat așa din punct de vedere moral, pentru că venea după o victorie importantă. Suntem singura echipă care a cîștigat cu FCSB, s-a jucat de la egal la egal cu cei de la Sepsi, o echipă care trebuia să fie în grupele Conference și acel eșec din ultimul minut poate a lăsat urme. În plus de asta, noi am avut o săptămînă nu grea, urâtă. Am contat pe vreo 12 jucători la antrenamente, de aceea nici nu am jucat un amical, iar meciul cu U. Cluj a venit și repede, într-o zi de vineri.  M-a deranjat atitudinea și m-a deranjat un lucru foarte important, începutul de joc. Noi am început ca și cum noi tot jucam cu FCSB și cu Sepsi. Le-am cerut ca în primele 10-15 minute să mergem în pressing și nu am văzut niciun pressing. Mai era un pic și îl presam pe Iacobm iar adversarul a prins încredere și au avut o posesie bună, dar și ocazii, în special pe greșelile noastre. În debutul reprizei a doua ne-am creat ocazii de a marca, în special la șutul respins al lui Claudiu (n.a. Micovschi), dacă era 1-0, poate era altfel. Nu am reușit să înscriem și ei au înscris dintr-o fază ce nu anunța nimic, cu un șut respins prost, după care n-am urmărit și am primit gol. Dar eu sunt sigur că vor avea o altă atitudine la meciul de la Botoșani”, a adăugat Rednic.

În total, UTA a fost condusă de pe margine de Sorin Rădoi trei partide, celor de campionat cu Sepsi și U. Cluj, adăugându-se partida de Cupă (1-0 c CSC Dumbrăvița), când Mircea Rednic se afla încă în spital după operația suferită la inimă pe 30 august.

11 comentarii

  1. Rednic vorbește și el mult. Spre deosebire de precedenți, numai adevăruri. Poate ar trebui cenzurate promisiunile. Dar oameni suntem, cu bune, cu rele. Și eu am fost de părere ca rezultatul cu U. Cluj, e reculul de la Sepsy. Gol de portar, unde chiar dacă aveai 1,50 m , zburai ca un uliu și nu dădeai cu piciorul în munca echipei. Nici nu as fi de părere sa schimbi la Kutcher, o fi mai înalt, o avea ieșiri și priza, dar te pomenești ca îl lasă norocul când te aștepți mai puțin. Prea se țin ghinioanele de echipa și doar inspirație de antrenor harsit pe meciuri grele, te scot la lumina. Un campionat care trimite pe deasupra și arbitrii cu dedicație. Exista oameni cu putere de autocontrol puternic în momente grele, ceea ce ii dorim și lui Rednic. E imperios necesar sa ținem aproape de câteva echipe, din noroc sau nu, unele bat pasul pe loc, deși cantitatea de efort și implicare e la nivel înalt.

    13
    2
    1. Suntem SLABI! Asta e adevaru’, dupa umila mea parere. Tot mai slabi,din pacate…Degeaba cautam sa impachetam totu’ in cuvinte mestesugite.Cauzele sunt multiple.Problema ,insa, e UNA: CONDUCEREA! Adica, Meszar. Cam la atat s-a redus TOTU’! In rest,
      HAIDE UTA!!!

      6
      7
      1. Nea Gerghescu, ai dreptate ca nu merge echipa. În rest ce fac un Rapid sau o Craiova, care le cad banii din buzunar pe drum. Ca dacă ai bani cum zici mata, iei un titlu.!! Nu banii joaca. Întreabă-l pe Dorinel Munteanu la Galați. La Petrolul cine e patron cu bani mulți ?? Ce facem demolam clubul în sezon fierbinte și greu cum și domnia ta ești de acord.??

        8
        5
      2. Aveti, in principiu, dreptate! Da’ cred ca raspunsu’ era pt.alt…nea! Io nu ziceam nimic despre bani.Inca! Da’ nu-i niciun bai…?

        2
        3
      3. Galatiu’ si Ploiestiu'( si nu numa’),au conducere. Despre asta e vorba! Cat despre demolare, se pare ca au inceput-o deja.Parerea mea!
        HAIDE UTA!!!

        3
        3
  2. P. S. Sa vedem cine arbitrează la Botoșani. Localnicii în revenire, dar cu patronul bâlbâit mai mereu prezent pe ecrane, în raport de decimare cu prezenta a lor noștrii. Nu uit când a venit Rednic, văzând arbitrii răuvoitori, ba și comentarii defavorabile pe la Digi ar fi spus către oficialii arădeni.,, Ce au ăștia cu voi, ce le-ați făcut „.?

    8
    1
  3. ar trebuii iacob sa apere acasa si ucrainianul afară unde vin mai multe mingi in careu pe sus…ar trebuii jucati amandoi, pentru că dacă se va accidenta iacob vreodată, ucrainianul nu va avea meciuri in picioare…trebuie si el mentinut in formă!!!

    8
    0
  4. Da, banii joaca in Superluga ca, peste tot in campionatele europene. Ai bani ,aduci jucatori buni la echipa. Nu neaparat pt. a lua titlul imediat dar esti acolo sus in clasament, bati la usa cupelor europene, nu mai esti nevoit sa te bati la subsol pt. evitarea retrogadarii. CSU Craiova, Rapid , Seps CFR , stau foarte bine in clasament an de an participand de fiecare data in cupele europene mai putin Rapid care cu odata cu venirea lui SUCU cu siguranta va juca in cupele europene pt. ca, banii dicteaza. Ce Dorinel Munteanu,Otelu au 1 punct in fata UTA-ei 8 puncte. Intradevar el a facut o echipa muncitoare dar nu se compara cu echipele mentionate de mai sus !!! Nu le cad niciun ban din buzunar din contra, iau jucatori buni cu salarii babane ca, isi permit si ii vand la o oferta destul de buna.Sa vedem daca si MESZAR singur cu cativa sponsori, va putea duce UTA. pe culmile performantei ? FORTA UTA Arad.

    1
    4
    1. Vezi ca te bate nea Gavrilaș. Cum sa scoți asemenea aberații? Ce bani visezi nene? Ca uite la Galați și la Rapid, dăă. Mare e gradina…

      0
      3
    2. Sucu a preluat niste actiuni,camatar cu dobanda…De la baza,la juniori,este totul al lui!E majoritar…Habar nu are de fotbal….Tu crezi ca balanta contabila le este favorabila?….Daca nu vor prinde cupele,isi va lua jucariile si atunci ai sa vezi….
      Idiotii de la Galati,cred ca daca sarjeaza pe egaluri,se vor descurca…Eu nu prea cred….

      3
      3
  5. GIRO !!! Sa aiba si UTA. unul ca, SUCU plin de bani si sa nu stie fotbal. Nu inteleg de ce esti nervos si ii faci pe cei de la Galati idioti ? Doamne fereste !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button