Liga a 2-a

„Secundul” lui Gyuszi Balint la UTA a preluat-o pe CSM Alexandria, în Liga a 2-a!







Conducătorii de la CSM Alexandria au luat o decizie radicală după 0-4 cu FC Argeș sâmbătă. L-au demis pe antrenorul Ștefan Odoroabă și au numit deja înlocuitorul, Alin Pînzaru (47 de ani).


Este vorba despre fostul antrenor secund al lui Laszlo Balint în cele două mandate ale sale ca „principal” al UTA-ei, dar și în scurta aventură de la Universitatea Craiova.


În cazul lui Pînzaru vorbim despre o revenire pe banca celor din Alexandria după aproape 4 ani, pe atunci teleormănenii evoluând în Liga a 3-a. La Arad, fosul ajutor al lui Balint a avut șansa să-i cunoască pe tinerii Petre Șimon și Alexandru Mogoș, cu care va lucra acum la divizionara secundă, ce ocupă locul 18, după 7 runde din prezenta stagiune a Ligii a II-a.

Alin Pînzaru va (re)debuta pe banca tehnică a CSM Alexandria peste două zile, la meciul de Cupă cu CFR Cluj. Ca și fotbalist, ieșeanul a evoluat la Oțelul Galați, Dunărea Galați, FC Vaslui, Gloria Buzău și Zimbru Chișinău.



Balint, în sânul familiei

În tot acest timp, Laszlo Balint se află acasă, la Brașov, în așteptarea unor oferte pe placul său. A avut ceva tatonări cu formații din primele două eșaloane, dar le-a declinat deocamdată. Ieri, tehnicianul s-a fotografiat cu câinele său în curtea casei sale, iar poza a cules sute de like-uri, dar și destule comentarii de încurajare de la suporterii UTA-ei. E o perioadă în care fostul antrenor al „Bătrânei Doamne” e aproape de familia sa, însoțindu-l pe băiatul său, Eric, fotbalist la Csíkszereda Miercurea Ciuc, la aproape toate partidele oficiale din Liga Elitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button