UTA Arad

Rednic susține că UTA a făcut un meci bun cu FC Voluntari: „Meritam mai mult, ne-a lipsit doar golul. Un adevărat fan vine și la Oradea”







UTA nu a profitat de startul bun de meci și termină la egalitate, fără goluri, partida internă cu FC Voluntari. Slovacul Fabry și Micovschi au avut cele mai clare ocazii ale arădenilor, în timp ce ilfovenii au pus în pericol buturile adverse doar prin Doru Andrei.


Evident, remiza ce se adaugă la eșecurile de la Sfântu Gheorghe și de acasă, cu U. Cluj, plus punctul scos in extremis de la Botoșani, nu poate mulțumi pe nimeni la UTA. Mircea Rednic a încercat, oarecum, să reducă pierderile, susținând că echipa sa făcut un meci bun, când acest lucru este parțial valabil. „Sunt dezamăgit de rezultat, nu de joc. Am fi meritat mult mai mult decât am obținut. Am făcut o primă repriză foarte bună, cred că cea mai bună din acest sezon, a lipsit golul. Am avut situații, problema e că ultima pasă nu a fost cea mai bună și a fost puțin egoism la unii jucători. Dar, ca atitudine, prezență, nu pot reproșa mare lucru. În repriza a doua jocul s-a echilibrat, a apărut oboseala, mulți au cerut schimbare, unii au trebuit să rămână pe teren. Repet, ne-a lipsit golul, ei nu ne-au pus nicio problemă, doar un șut scos de Florin (n.a. Iacob) în corner, în rest nu au avut vreo ocazie clară. Cu „U” Cluj am jucat prost și am pierdut, acum am jucat bine și nu am câștigat. Meritam mai mult la cum s-a jucat”, a spus Mircea Rednic la finalul partidei.


UTA nu s-a despărțit de publicul arădean sub cele mai bune auspicii înainte de a „migra” la Oradea, în timp ce gazonul de pe „Francisc Neuman” va fi înlocuit. „Un adevărat fan vine și la Oradea, să nu ziceți că anul trecut sau acum doi ani echipa s-a luptat la titlu. E o situație grea, toți vrem să facem mai bine, eu am încredere, la cum s-a jucat prima repriză, cu presiune. V-a plăcut cu „U”  Cluj când nu am contat? Nu uitați ce jucători au, ce lot au, jucători cu experiență, care joacă acolo de 2-3 ani. Sunt mult mai omogeni decât noi, dacă îți pleacă 20 de jucători e clar că trebuie să faci echipă”, a mai punctat Rednic.

„Bătrâna Doamnă” se deplasează sâmbăta viitoare, la Ploiești, pentru meciul cu Petrolul, iar după întreruperea campionatului, la Oradea, vine Rapidul.

FOTO: Claudia Carp



5 comentarii

  1. Mircea Rednic nu vorbeste prostii ! Se vede progresul echipei de la meci la meci. Lotul este tinar si promitator, problema ramane lipsa de rabdare a supoterilor mai ales pe fondul nemultumirilor legate de administratea clubului.
    L-am remarcat astazi pe Freitas care desi, a gresit si el in repriza doua pe fondul unei caderi fizice evidente.Ne mai trebuie 2-3 jucatori cu calitatile Lui tehnice !
    Eu zic ca mergem pe directia buna, sa avem rabdare
    ,

    11
    9
  2. Urâtă declarația lui Rednic despre fanii adevărați. Așa putem spune și noi că un antrenor adevărat bătea pe Voluntari . Dar o sa ii arătăm Strâmbului, cum sunt fanii UTA-ei și o sa mergem și la Oradea, deși nu merită.

    14
    3
    1. Perfecta dreptate , nam reusit macar sa marcam dar imi pun intrebarea cind reusim sa batem si noi la 2,3,4 goluri diferenta cu echipa asta…..

      6
      2
  3. Cred ca d-l Rednic a vazut alt meci , eu in tot meciul nu am vazut o centrare buna sau un jut periculos, o faza de fotbal cursiva aroape nimic de fapt se vede si in rezultat.Adevarul este ca trbuie o schibare uriasa si ca politicu trebuie sa isi ia mana de pe UTA pana nu este prea tarziu. Publicul ARADEAN merita mult mai mult , voi sunteti singurii care poate rezolva aceasta ecuatie bine cunoscuta , voi sunteti inima si sufletul ARADULUI fara voi UTA nu exista. Haide UTA ARAD.

    11
    3
  4. SE POT SCHIMBA ANTRENORII SĂPTĂMÂNAL….DACĂ JUCĂTORII JOACĂ PROST!!!!!!! ȘI NU AU VALOARE, NU AI CE FACE….ȘI ANUL TRECUT AM SCHIMBAT 4 ANTRENORI!!!!!!!!! ȘI???!!!! AM JUCAT BARAJ! TREBUIE RĂBDARE ȘI INTELES CĂ ORICUM NU ERAM NOI DE CUPELE EUROPENE!!! DEOCAMDATĂ SĂ NE BUCURĂM CĂ AVEM FOTBAL DE LIGA 1!!!!

    2
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button