Stranieri aradeni

Dennis Man marchează pentru succesul Parmei la Cremona, echipa arădeanului e tot prima în Serie B! + VIDEO





După două runde fără realizări în Serie B, Dennis Man a înscris golul de trei puncte pentru Parma în succesul cu 2-1 de pe terenul fostei prim divizionarei Cremonese.

După o primă repriză cu câte un gol anulat, emilianii au deschis scorul în minutul 54, prin Hernani. Castagnetti a egalat zece minute mai târziu, dar Man a readus-o în avantaj pe Parma în minutul 68.  Arădeanul a primit o pasă perpendiculară de la Sohm, a avansat până în careu și „ciupit” balonul peste portarul Sarr. Inițial, tușierul a ridicat fanionul, dar faza a fost verificată în camera VAR și reușita a fost validată. Parmegianii au alergat în sectorul ocupat de galeria lor și s-au bucurat pentru succesul ce le dă un avantaj important în fruntea clasamentului.

Așdar, formația fostului jucător al UTA-ei este pe primul loc în Serie B, cu 20 de puncte, la 4 distanță de a doua clasată Palermo, care are un meci mai puțin disputat. În runda următoare, Parma va juca sâmbătă, de la ora 17:15, în deplasare la Venezia, formație retrogradată în urmă cu două sezoane din Serie A.

VIDEO rezumatul meciului Cremonese – Parma 1-2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button