Cluburi polivalente

Liliana Năstase a acceptat oferta CS Universitatea Arad: Fosta mare campioană la atletism a început să lucreze cu talentata Denise Bejan!Profitând de întâlnirea cu presa, prilejuită de prezentarea campioanei mondiale de sambo, Bianca Prodan, managerul CS Universitatea a anunțat o achiziție importantă pentru secția de atletism. Este vorba despre Liliana Năstase, cea mai mare atletă româncă la probe combinate, fostă campioană mondială și europeană la pentathlon în sală și recordmenă mondială în două rânduri. Năstase are și un prețios loc 4 în proba de heptatlon de la Olimpiada de la Barcelona, din anul 1992.


Iar gruparea studențească se bazează de acum pe experiența și cunoștințele sale în domeniu. „Vă dau o premieră, ne-am înțeles cu doamna Liliana Năstase, multipla noastră campioană mondială, participantă la Olimpiadă, deținătoare de recorduri care au stat mulți ani în picioare la noi. Acum s-a mutat la Arad și a început să-și facă o grupă de copii și face și o selecție în școli. Așadar, încercăm să revigorăm atletismul. Știm că Aradul stă bine pe aruncări și am zis că să completăm și partea cealaltă de alergări și sărituri. Iar doamna, fiind multiplă campioană, specialistă în heptatlon, ne ajută să ne formăm și să dezvoltăm atletismul în Arad. Lucrează la nivel profesionist, e un mare câștig pentru clubul nostru, pentru atletismul arădean”, afirmă Ovidiu Șerban, președintele CS Universitatea Arad.


Iar prima elevă a Lilianei Năstase este Denise Nicole Bejan, care mai este pregătită și de Gabriel Gui, specialist în sărituri. Năstase a lăudat-o în nenumărate rânduri pe arădeanca de doar 14 ani, după ce a văzut-o concurând la București. Experimentata antrenoare chiar spunea că o vede pe Bejan capabilă să-i depășească recordurile naționale vechi de 30 de ani. Bejan a făcut primii pași în atletism sub alături profesorul Olivia Brosovszki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button