UTA AradzTOP ARTICOLE

Mircea Rednic a spus când pleacă de la UTA și îl avertizează pe Apostu: „Să nu mă facă să dau un telefon la Hunedoara”La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul, Mircea Rednic s-a dezlănțuit. Antrenorul UTA-ei susține că a făcut și face tot ce știe mai bine în condițiile date, respectiv un buget de salarii redus față de sezonul trecut și că nu își merită criticile venite din partea suporterilor, așa cum s-a întâmplat la finalul meciului cu Voluntariul. Tot Rednic mai spune că pune mult suflet în acest proiect, a reamintit faptul că pe banca UTA-ei a suferit un infarct și că ar fi un laș să plece acum, la greu. Dar, tot experimentatul tehnician mai afirmă că în momentul în care acest proiect va funcționa, adică echipa va avea rezultate, va pleca de unul singur de la UTA. 

Tot la conferința de presă, „Puriul” l-a avertizat pe Bogdan Apostu, impresarul care l-a atacat într-o emisiune televizată la Digi Sport. Rednic l-a numit un simplu intermediar pe agentul hunedorean, în sensul în care majoritatea jucătorilor sosiți la Arad aveau și alți impresari, și i-a transmis un mesaj cât se poate de clar: „Să nu mă facă să dau un telefon la Hunedoara, căci în secunda doi zboară de acolo, cu tot cu jucătorii lui. Când s-a pus problema de cumpărarea mărcii Corvinul, el era pe la baie, iar eu și alții eram cu banii. Corvinul nu va dispărea atâta timp cât trăiesc eu” a spus, printre altele, Mircea Rednic.

Vom reveni cu alte detalii și declaratii spumoase pe larg.

 6 comentarii

  1. mister REDNIC, CHIAR ESTE OK, CA OM IN PRIMUL RÂND, CEEA CE NOI NU AM PREA AVUT DE MULT TIMP LA ECHIPĂ!!!! APOI ESTE TOTUSI UN ANTRENOR CU DOUA CAMPIONATE LUATE!!! RAPID SI DINAMO..NU ORIUNDE…ESTE F BOGAT!!!!!!! EL NU STĂ IN BANII CLUBULUI, SI SALARIUL CE IL PRIMESTE, ÎI TREBUIE MÂNĂ LIBERĂ, FACE TOTUL DE PLĂCERE!!!! ȘI LĂSAT MULT SĂ LUCREZE, ECHIPA ESTE DE BANII CARE IA PRIMIT DE LA CLUB!!! PUȚINI!!! AȘA ESTE SI LOTUL, AICI NU! ESTE VORBA DE ANTRENOR, POTI SA SCHIMBI DIN LUNĂ IN LUNĂ, ASTA ESTE FORȚA LOR ACUM DAR CRED CĂ REDNIC VA FACE ECHIPĂ!!! ȘI TREBUIE SA INTELEGEM, NOI NU SUNTEM DE PLAYOFF…FERICITI SĂ FIM , SĂ FIM DEASUPRA BARAJULUI, SA EVITAM BARAJUL ȘI BINE O FI DEOCAMDATĂ, SĂ NE BUCURĂM CĂ VEDEM MECIURI DE LIGA 1!

    12
    6
  2. NU NE PLACE OMUL SĂ FIE OM!!!! NE PLAC ȘMECHERII, CARE TE AMEȚESC, CĂ CE AR FACE EI DACĂ AR FI!!! PĂI DACĂ VREUN MARE UTIST, ….MILIONAR… AVEA BANI SI VROIA BINELE UTE I, OK NU DAI BANI DIRECT LA CLUB CĂ NU ITI PLACE MESZAR, ATUNCI ANGAJEAZA DIRECT TU!!! LA O FIRMĂ DE A TA!!!! MĂCAR 2..3 JUCĂTORI DE 20.000 DE EURO SALAR PE LUNĂ ȘI TU PLĂTEȘTI DIRECT SALARIUL LA JUCĂTOR IN CONT…FĂRĂ SĂ DAI BANI LA CLUB!!!! DAR FACE ASTA?!?!? CINEVA..!?!? NU!!!!! DE CE!?!? AR TREBUII INTREBAȚI TOȚI CARE SPUN CĂ AU BANI!!!!…

    10
    5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button