UTA Arad

„Central” de 7+ la Petrolul – UTA! Cătălin Popa și-a luat testele în septembrie și o arbitrează din nou pe UTA după 7 luni





UTA nu mai câștigă de patru runde în SuperLigă și sâmbătă, de la ora 14, joacă pe arena „Ilie Oană”, contra Petrolului, o altă formație ce nu s-a mai întâlnit cu victoria de ceva timp, mai precis de la mijlocul lunii august. Totuși, ploieștenii puseseră destule puncte la păstrare în startul sezonului, fiind la un moment dat pe podium și azi sunt pe ultimul loc de play-off.

Cert este că ambele formații țintesc cele trei puncte și se anunță un meci deschis, de care pe care. Cumva și Cătălin Popa, arbitrul întâlnirii sugerează că vom avea parte de o partidă cu multe goluri. „Centralul” piteștean, pe care UTA l-a recuzat în urmă cu două sezoane, a condus doar două partide în această ediție a SuperLigi, în care s-au marcat nu mai puțin de 15 goluri. Și anume, FC U Craiova – Rapid 3-5 și Sepsi – FCSB 2-5, pe înțelesul pariorilor 7+.

Alături de Horia Mladinovici, un alt „central” cu care UTA a avut probleme în special în sezonul trecut, Cătălin Popa nu-și luase testele fizice în vară, dar s-a redresat la începutul lunii septembrie. Popa nu va călători mult de la Pitești la Ploiești și nici nu și-ar fi permis din moment ce doar azi sosește din Cipru, de la Limassol, acolo unde, aseară, a fost arbitru VAR, alături de arădeanul Ovidiu Hațegan, la meciul din Europa League, dintre Aris și Glasgow Rangers 2-1.

Popa, care nu mai arbitrează un meci al „Bătrânei Doamne” de pe 10 martie din acest an, când arădenii pierdeau (1-2) ultima partidă a sezonului regular la Craiova, cu Universitatea, e asistat pe „Ilie Oană” de craioveanul Daniel Mitruți și bucureșteanul Mircea Orbuleț. Rezerva celor trei vine tot din Bănie, în persoana lui George Găman. În camera VAR vor lua loc Szabolcs Kovacs, din Carei și Bogdan Gheorghe, din Capitală.

„Fluierașii” vor fi notați de Florin Hîncu (brașov), iar delegat LPF este Ion Cățoi, din Mediaș.

5 comentarii

  1. Iar ăsta cu față de purcel, un maidanez de arbitru, va fi greu, cu rapidul unde jucăm? De ce nu spune cineva din conducere, de exemplu doamna meszar să spună unde jucăm,la Timișoara nu se poate domnul Costea, doamna meszar, spuneți ceva pt că sinteti în conducere, dacă nu, plecați de unde ați venit,???????? FORZA UTA ORIUNDE, ORICÂND ?️?

    2
    3
    1. Vanterica,uneori ma cam surprinzi(neplacut,sincer)….Cine sa plece si unde?Cei care au pornit de jos si au dus clubul inapoi acolo unde ne dorim sa ramanem mai departe?Ce ai?
      Pai ei,cu noi alaturi,au inceput de unde au venit,de jos….
      Sa mearga altii acolo,sa-si faca echipa si sa munceasca daca au bani,cu spun si nervi…
      Ai inceput si tu sa te legi de familii…
      Mai bine spune daca stii,cu ce masini de servici si ale cui,circula ziaristii neacreditati..Cine ii salarizeaza,pentru cine lucreaza si la comanda cui scriu articole denigratoare?
      UUUUUppppsss…m-am cam bagat in altele…

      2
      5
      1. Iar tu, vb de doamna meszar, Costea, știi tu de unde au pornit ei, vb să nu taci, mașini, mâine zici de planoare, eu sint neutru dar multe lucruri nu sint normale, timpul va face dreptate, nu tu, fi mai liniștit, și de familii vorbești chiar tu? ai uitat cum mi-ai jignit părinții? Mai lasă tăria aia cind scrii ?hai pa, forza uta oriunde, oricând ?️?

        5
        0
  2. A pleca sau a nu pleca Clanul Meszar? A veni sau a nu veni investitorii?
    Asta e dilema. Cum e mai bine pentru club? Meszar a pornit de jos, nu singur, brat la brat cu politicul, sa nu ne facem că plouă. Dar ar trebui să așteptăm ca vorba, atât de dragă românilor, parafrazând, ,,eu te-am promovat, eu te retrogradez” , sa devină realitate?
    Glonțul a trecut pe la ureche, deja!

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button