Sporturi de contact

CS Universitatea Arad – pe primele trepte ale podiumului național la judo special needs, bronz pentru CSȘ Gloria la Ne-waza!





În weekend, la Cluj, s-au desfășurat Campionatele Naționale Special Needs la judo și Campionatele Naționale Ne-waza- U 16 și U 14.

Aida Velescu e campioană națională, Matei Dragomir s-a mulțumit cu argintul!

Secția de Judo a Clubul Sportiv Universitatea Arad în colaborare cu CS Podgoria Ghioroc a urcat pe prima treaptă a podiumului, prin Aida Velescu (10 ani). Arădeanca e noua campioană națională la judo, special needs (nivel 4), după 6 victorii, chiar și împotriva unor adversari mai mari decât ea.

Foarte aproape de aur a fost și Dragomir Matei (10 ani), care a luptat excepțional până în finală. Aici, o clipă de neatenție i-a adus înfrângerea unui adversar cu doi ani mai mare decât el, astfel că arădeanul a trebuit să se mulțumească cu medalia de argint.

 

Medaliat cu bronz la Ne-waza pentru CSȘ Gloria

La Campionatul Național Ne-waza U14 și U16, s-au înscris zece sportivi arădeni, șase de la CSȘ Gloria și patru de la CS Universitatea. Cel mai important rezultat l-a obținut David Iftimie (CSȘ Gloria), care a luat medalie de bronz în cadrul categoriei +81 (U16).  Dintre elevii lui Luca Kunszabo și Cristian Mercea, Amado Popescu a mai luat un loc locul 7, la categoria 38kg (U14).

Dintre sportivii CS Universitatea, Victor Coste s-a clasat al 5-lea, iar Răzvan Agrima al 7-lea la U14. Carol și Cristina Szabo au mai contat la Cluj, la naționalele de Ne-waza, pe Vlad Simion și Raul Tușa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button