Stranieri aradeni

Arădeanul Man, o picătură în oceanul neputinței „tricolore”! România pierde șansa să urce pe primul loc după remiza cu Belarusul





Națioanla României a remizat, scor 0-0, cu Belarus, în partida disputată în această seară pe stadionul „Szusza Ferenc”, din Budapesta în cadrul Grupei I a preliminariilor pentru EURO 2024. Arădeanul Dennis Man a revenit la națională după ce a ratat ultima acțiune din cauza unei accidentări și a fost titularizat de selecționerul Iordănescu. Atacantul Parmei a rămas pe teren până în minutul 61, fără a avea vreo realizare notabilă, ca și ceilalți „tricolori” într-un meci în care porneau favoriți și în urmă căruia puteau trece provizoriu pe locul 1 în Grupa I.

Man a fost înlocuit cu Olimpiu Moruțan, care a mai încercat câte ceva, ca și Nicușor Stanciu, cel mai periculos fotbalist român pe terenul foarte prost din capitala Ungariei. De cealaltă parte, ex utistul Horațiu Moldovan a fost și el serios întins de fotbaliștii echipei gazdă.

În celălalt meci disputat astăzi în Grupa I, Kosovo s-a impus cu 3-0 în Andorra. Partida Israel – Elveția a fost amânată pentru luna noiembrie, ca urmare a evenimentelor tragice din Țara Sfântă. Pentru România urmează un meci pe teren propriu cu Andorra, duminică, de la ora 21:45.

Formaţii:

Belarus: Ignatovich – Polyakov, Volkov, Politevich, Pechenin – Korzun, Ebong (Bocharov 73) – Yuzepchuk (Karpovich 73), Klimovich (Gromyko 83), Kontsevoi (Karpitski 90+1) – Morozov (Bakhar 73). Rezerve neutilizate: Kudravets, Rudzenok – Parkhomenko, Malkevich, Borodin, Pavlovets, Antilevski. Selecționer: Carlos Alos Ferrer

România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, Screciu (Olaru 77), Stanciu (Mihăilă 84) – Man (Moruțan 61), Alibec (Hagi 62), Drăguș (Munteanu 77). Rezerve neutilizate: Niță, Târnovanu – Racovițan, M. Marin, Cicâldău, Fl. Coman, Sorescu. Selecționer: Edward Iordănescu

Clasament

FOTO: Sorin Dan Cârstea

2 comentarii

  1. Mentalitatea fotbalistului român trebuie schimbată ,care se prezintă la lot ca într-un mini concediu, cu aere de cocalar. Convocarea la lot motiv de etalare a garderobei, atitudine de femei, jucând doar pe vârfuri. Avem nevoie de antrenor cu principii sănătoase și cu coloană vertebrală. Nu ar strica puțină curățenie la comisia tehnică a FRF.

    2
    0
  2. Cativa se pot apuca de ospatarie, ca si Hagi mic.
    Sa nu ne ascundem dupa degete, si Denis la fel. Nu au jucat nimic.
    Eu mai nou ma uit la nationala Albaniei. Mai mare dragul ti-e de devotamentul lor. So nu sunt nu stiu ce scule pe la echipele lor.

    2
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button