Fotbal judetean

Liderul a tranșat rapid deplasarea din comuna părădicilor: Voința Macea – Păulișana Păuliș 1-3





Liderul din Păuliș și-a a respectat blazonul în deplasarea de la Macea, tranșând relativ repede destinația celor trei puncte. Altădată în joc până spre final, de acestă dată Voința nu a emis pretenții la un rezultat pozitiv, sub privirile ilfoveanului Ionuț Coza, „centralul” de liga întâi cu trei penalty-uri acordate Farului în partida cu Voluntari.

După o perioadă scurtă de tatonare și ocazia bună a lui Veliciu, din minutul 5, Gîrna deschide scorul în urma unui un-doi cu D. Grigorean. La faza din minutul 19 a contribuit și Pop, care a deschis jocul cu o diagonală de efect. Gazdele acuză șocul, iar golul doi nu se lasă prea mult așteptat. În minutul 22, Berar pasează în tușă pentru Morariu care centrează pe capul juniorului de 16 ani Diniși Grigorean. Formația din Podgorie a oprit puțin „motoarele”, iar amfitrionii nu au avut forță în atac, astfel că scorul pauzei a fost 0-2.

Intrat pe teren din startul reprizei secunde, Cristi Moldovan a dus scorul la scor de neprezentare încă din minutul 59. Fostul curticean a face o cursă în stânga, driblează doi adversari și finalizează cu șut în colțul lung. 0-3. Gazdele reușesc golul de onoare prin nou intratul Brandabur cu un șut de la 20 metri: 1-3. De altfel, juniorul din Sanmartin a fost cel mai periculos om al gazdelor. Bugetul mai mare al macenilor nu s a văzut pe spațiul verde, oaspeții mai ratând un penalty prin Branduse (șut pe lângă poartă) și  mai având și două bare prin același Moldovan.

Măcenii pierd al treilea meci la rând, al doilea cu scorul de 1-3, după cel de la Șimand. „Azi am jucat mai slab ca în alte meciuri, iar Păulișul a câștigat meritat. Am avut o situație bună în primele minute, dacă făceam 1-0…Dar așa, am și luat goluri pe greșeli personale și la 0-2 la pauză deja ne era greu să revenim. Am luat și golul trei, imediat în partea a doua și meciul era jucat, cu toate că la 1-3 am avut ceva situații de a reintra în joc. Dar și ei puteau face liniștit 4-1, trebuie să recunoaștem că au fost peste noi. Mergem cum putem înainte până în iarnă, iar din retur, dacă voi mai antrena această echipă, aș vrea să schimb câteva lucruri la echipă. Azi am terminat meciul cu 6 copii în teren”, a menționat Ruben Pâncotan, antrenorul măcenilor.

Ghiță Taucean a jucat opt ani la Macea și a fost ademenit, urmat de refuz, în două rânduri pentru postul de manager al Voinței. „Avem șase noi titulari fața de sezonul trecut, azi am venit fără Ștefan, Bogdan și Varga indisponibili. La 2-0 pentru noi am redus motoarele pentru că urmează derby-ul cu Curticiul. Nu avem presiune, luăm fiecare meci în parte, condițiile sunt bune la Păuliș, sperăm să facem un sezon bun”, a spus directorul sportiv al Păulișanei.

Formații:

Macea: Stanilă – Kiss, Botaș (75 Berciu), Edu, Gyebnar (32 R.Fritea) – Șiclovan (64 Brandabur) – R. Varga (64 Gavrilaș), Șt. Ardelean, Trif, R. Lakatos – Veliciu (64 Lazăr). Antrenor: Ruben Pâncotan

Păuliș: E. Toma – E. Calancea, Cernat (75 D. Crișan), Pleșca, C. Morariu (73 Nădăban) – Gîrna (73 J. Grigorean), G. Pop, N. Marc, L. Berar (46 Cr. Moldovan) – Fl. Brânduse, D. Grigorean (75 M. Grigorean). Antrenor: Vasilcă Georgiu

Arbitri: Alexandru Gornic – Alina Mihoc, Gabriel Hărduţ. Observatori AJF: Leontin Buda, Andras Mako

Sorin Cazan

Un comentariu

  1. Oare ce zic oamenii din Macea ? Să nu bați pe nimeni pe teren și să cheltui atâția bani din bugetul local, așa oamenii nepricepuți is la Macea care conduc fotbalul ?

    1
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button