Minifotbal, futsal

Șimandul a pierdut în fața liderului Ligii 1 la futsal, urmează deplasarea de la Timișoara și: „Apoi începe și pentru noi campionatul”







Nici Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă apărută ca ciuperca după ploaie în primul eșalon de futsal, nu a avut probleme să se impună în fața celor de la Șoimii Șimand, în cadrul etapei cu numărul 4. În noua sală din comuna arădeană, formația din Secuime s-a impus cu 11-3, după ce avea 5-0 încă de la pauză.


Gazdele au marcat primul gol de abia la 0-6, în minutul 28, prin Claudiu Ujoc, pentru șimăndani mai reușind „dubla” Laurențiu Onaca. Pentru liderul la zi în Liga 1 la futsal au marcat: Czintos, Bende, Manya, Vereș (3), Csog, Mathis, Demeter (2) și Szocs.


Sepsi are punctaj maxim și continuă să fie prima în clasament, profitând și de remiza din derby-ul Unided Galați – CSM Deva 2-2, în timp ce Șimandul e ultima, fără niciun punct și golaveraj 7-55. „Sigur, au meritat victoria, dar diferența de scor e puțin exagerată. Am avut și noi câteva ocazii clare, doar eu am ratat vreo trei-patru imense, iar ei ne-au taxat. Cu tot repectul pentru Sepsi, care acum e prima, cred că o să ne reîntâlnim în play-out și ne vom juca mai bine șansa. Sunt și aspecte pozitive azi, a debutat și Mitruț (n.a. Dumitru Copil) și am fost mulțumiți de el. Peste o săptămână jucăm la Timișoara, împotriva echipei de pe locul 2, după care începe și pentru noi campionatul”, a spus profesorul Daniel Mărcuș, antrenor și jucător al „șoimilor”.

Șimandul a contat contra lui Sepsi pe: Florin Năstase – Dumitru Buruiană, Andrei Cordoș, Claudiu Ujoc, Daniel Mărcuș, Darius Galeancu, Paul Ujoc, Florian Albu, Dumitru Copil, Laurențiu Onaca, Raul Malița, Raul Tomuța



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button