Fotbal judetean

VI-FE s-a încălzit cu trei puncte convingătoare pentru „șocul” cu Sântana: „Un rezultat bun ne-ar confirma că suntem pe drumul corect”


Victoria Felnac a tratat umilința de la Sebiș (0-4) cu trei victorii la rând: 5-2 cu Pâncota, 4-1 la Nădlac și 3-1, acasă, cu Glogovăț. Sunt 9 puncte ce o readuc pe VI-FE în Top 6, mai precis pe poziția a 5-a și moralul este mai bun în vestiar.

Sâmbăta, pentru „roș-albi” au punctat Dancă, în prima repriză, după care Lasc și Tomuț au închis conturile până în minutul 53, reușita lui Țîru contând doar pentru statistică. Am început bine meciul, am deschis scorul repede, apoi ne-am desprins imediat după pauză. La 3-0 ne-am relaxat puțin și am primit un gol, dar per total a fost bine, punctele sunt cele mai importante. De joc sunt parțial mulțumit, pentru că trebuie să redevenim serioși și să muncim mult. Am început campionatul pe vârfuri, iar înfrângerea de la Sebiș a durut, chiar am vrut să renunț după acel meci, dar băieții mi-au promis reacție și până acum s-au ținut de cuvânt, trei victorii la rând, dar pentru a avea continuitate e nevoie de muncă, seriozitate și atitudine”, a declarat antrenorul Lucian Ciba, care a început partida de sâmbătă în formula: Fl. Rusu – Mocan, Țugulescu, Tomuț, D. Morariu – Dancă (86 Beracko), Drîgla, Măgulean, Al. Mitu (78 Buz) – Pasăre, Lasc (78 Rădulescu).

Ciba: „De joc sunt parțial mulțumit, pentru că trebuie să redevenim serioși și să muncim mult”

Etapa viitoare urmează un meci extrem de interesant și dificil, deplasarea de la Unirea Sântana, unde Felnacul trebuie să arate că este o echipă capabilă să se bată pentru primele locuri. Va fi și o reeditare a meciului din ultima etapă a ediției trecute de campionat, când felnăcanii au egalat la ultima fază, provocându-i o dezamăgire cruntă formației din Sântana, care pierdea practic marea șansă de a promova. Vom vedea în meciul cu Sântana în ce moment suntem, dacă vom putea avea continuitate, un rezultat bun ne-ar confirma că suntem în progres, pe drumul corect. Nu mai vreau să avem fluctuații și dacă vom fi serioși, putem face lucruri bune în acest sezon. Echipele din fața noastră sunt echilibrate, nimeni nu s-a desprins încă și la acest nivel, cu o atitudine bună, poți obține rezultate pozitive. Cupa e și ea un obiectiv, ne dorim să fim printre cei mai buni și în acest sezon”, mai spune Ciba.

Între timp, Victoria Felnac s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană, după ce a trecut la pas de două echipe de eșalon inferior, CS Team United Sânpaul, 7-0 și FC Sântana 2016, 10-1, acesta fiind și scorul fazei optimilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button