Minifotbal, futsal

Șimandul îl ia și pe Vezan înainte de derby-ul suferinței în Liga 1 de futsal, astăzi debutează și echipa de juniori în noul sezon!Weekend plin pentru Șoimii Șimand în competițiile naționale de futsal. Juniorii U 19 încep în această după-amiază, de la ora 17, aventura în noua ediție a Campionatului Națională (seria a 5-a). Debutul ar fi trebuit să aibă loc la Deva, cu ACS West, dar partida a fost reprogramată pentrru o altă dată.

Așadar, tinerii „șoimi” îi găzduiesc astăzi pe cei de la CSF CFR Timișoara, care în prima rundă au trecut cu 8-4 de CSM Deva. „Copiii au crescut, doi-trei dintre ei sunt titulari în Liga 1, sper să facem o figură frumoasă în acest sezon. Am mai legitimat doi-trei copiii, între care și pe Alexandru Mateuț, un jucător talentat de 17 ani, dar, repet, în toți am încredere și de abia așteptăm să debutăm azi”, spune profesorul Daniel Mărcuș.

Ovidiu Vezan și Robert Ursoi, ultimele achiziții ale „șoimilor”

Mult mai important este meciul de duminică, de la ora 12, din cadrul rundei a 6-a a Ligii 1. „Lanternă roșie”, echipa din Șimand o găzduiește pe CSM Târgu Mureș, cealaltă echipă din campionat cu zero puncte, dar cu un golaveraj mult mai bun, – 18, față de -61. Șoimii  vor să spargă gheața și vor conta în premieră și pe ultimul transfer. Este vorba despre Ovidiu Vezan (38 de ani), fotbalist care a crescut la Romvest și UTA, dar care a jucat departe de casă în Liga 1, la  Jiul Petroșani, Internațional Curtea de Argeș și Săgeata Năvodari și care acum evoluează pentru Viitorul Arad, în Liga a 4-a. Mai are drept de joc în prima ligă de futsal și Robert Ursoi, dar el nu va fi apt duminică. „În sfârșit, începe campionatul și pentru noi, atacăm victoria, asta e clar. Probabil, au o echipă ceva mai bună decât a noastră, și-au luat și un portar de calitate, în rest sunt cam băieții cu care am pierdut semifinala la promovare în primăvară. Au zero puncte ca și noi, jucăm – totuși – acasă și sper să-i mai am și pe Copil, Ciornei și Pirtea, lângă Vezan. Dar, mă bazez și copii, așa cum o fac etapă de etapă și de care sunt foarte mulțumit”, a adăugat Daniel Mărcuș.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button