Stranieri aradeni

Dennis Man a purtat-o pe Parma spre victorie cu o „dublă” în deplasarea de la Ascoli!




Arădeanul Dennis Man traversează un moment excelent al carierei. Fostul fotbalist al UTA-ei a punctat de două ori în prima repriză a meciului Ascoli – Parma, din etapa a 11-a din Serie B, încheiat cu victoria echipei sale, cu 3-1.


Ambele goluri ale lui Man au venit din interiorul careului. La golul de 0-1, din minutul 8, a fost angajat foarte bine de Bonny, apoi a șutat năprasnic, fără nicio șansă pentru portarul advers. Apoi, în minutul 34, arădeanul a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat trei fundași, a avut și noroc după ce balonul i-a sărit într-o poziție foarte bună și a punctat din apropierea porții. Bernabe a stabilit rezultatul final, 3-1, iar Parma ocupă prima poziție în Serie B, cu 26 de puncte.

Au fost golurile cu numerele 5 și 6 ale lui Dennis Man pentru Parma, în 9 meciuri. Arădeanul și-a mai trecut în cont și o pasă decisivă. La Ascoli, fotbalistul crescut de Cristian Păcurar și Francisc Tisza la Atletico a jucat până în minutul 62, când a fost înlocuit de Fabio Pecchia cu Woyo Coulibaly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button