Stranieri aradeni

Flavius Sabău schimbă echipele în județul Mureș: A preluat-o pe Marosvásárhelyi SE – ACS Târgu Mureş și îi antrenează pe Jorza și Sarkozi!







Exact o săptămână nu a avut Flavius Sabău echipă. Antrenorul arădean s-a despărțit de Unirea Ungheni pe 23 octombrie, iar de azi a preluat-o pe dar o altă formație din județul Mureș. Este vorba despre Marosvásárhelyi SE – ACS Târgu Mureş, care a produs surpriza weekendului în seria a 9-a a Ligii a III-a, învingând cu 1-0 chiar la Ungheni și stricându-i debutul lui Florentin Petre. Victor Caliani a marcat singurul gol al partidei, din penalty, în minutul 14, în timp ce gazdele au irosit o lovitură de la 11, prin ex. prim divizionatul Victoraș Astafei.


Flavius Sabău: „Sunt foarte mulțumit de condițiile de la echipă, sunt potrivite pentru performanță”


Probabil, Sabău a ajutat la pregătirea meciului, dar pe banca mureșenilor a stat Károly Fekete, „interimar” după ce Szilárd Sütö fusese demis după șase runde, când echipa avea un singur punct în clasament. După 10 runde, Marosvásárhelyi SE – ACS Târgu Mureş e pe poziția a 7-a, are strânse 8 puncte și se află la 9 lungimi de undă de locul 4, de play-off, ocupat chiar de Ungheni. „Am primit mai multe oferte în ultimele zile și, cu toate că aș fi vrut o minivacanță până în iarnă, am preferat să rămân în zonă, la Târgu Mureș, unde am preluat-o pe Marosvásárhelyi. Îi mulțumesc pentru încredere lui Arpad Meszaros, directorul tehnic și acționarului Laszlo Sepsi. În următorul an și jumătate voi avea ca obiectiv formarea unei echipe competitve și apoi să accedem în play-off. Sunt foarte mulțumit de condițiile de la echipă, sunt potrivite pentru performanță. Ca și fost antrenor la Ungheni, cunosc seria, adversarii și chiar noua mea echipă, pe care am studiat-o când am pregătit meciurile împotriva ei. Lotul e bun, am încredere în toți băieții”, ne-a declarat Flavius Sabău, care va fi ajutat banca mureșenilor de Loránd „Sisi” Szilágyi, fost fotbalist la ASA Târgu Mureș și de Károly Fekete, ca antrenor cu portarii.

Anunțul oficial al grupării din Târgu Mureș

De câteva minute a venit și anunțul oficial al clubului târgu-mureșene:



 ”Începând de astăzi, avem un nou antrenor principal la echipa noastră de seniori din Liga 3!

În cele ce urmează Sabău Flavius se va ocupa de echipa noastră.

Károly Fekete, care a gestionat foarte bine perioada schimbării de antrenor – (mulțumiri speciale pentru el!) – va reveni la postul de antrenor cu portarii.

Bine ați venit Sabău Flavius, mult succes la echipa noastră!” – spun cei de la Marosvásárhelyi SE – ACS Târgu Mureş pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Îi pregătește pe Jorza și pe Sarkozi

La Marosvásárhelyi, Sabău îi va antrena, printre alții, și pe mijlocașul arădean, Amir Jorza, dar și pe Hunor Sarkozi, fundașul dreapta de 19 ani împrumutat de UTA în județul Mureș. Tehnicianul arădean va debuta pe banca mureșenilor vineri, de la 14, cu o partidă pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, formație aflată peste Marosvásárhelyi SE – ACS Târgu Mureş în clasament, pe locul 6, cu 15 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button