UTA Arad

Peste două zile UTA joacă din nou, în Cupă, cu Universitatea Craiova: Biletele la meciul de la Oradea sunt în vânzare fizic și online!







UTA s-a întors cu 4 puncte din deplasările legate Ovidiu – Craiova și a părăsit, în sfârșit, locurile de baraj din SuperLigă. Mircea Rednic a vorbit despre necesitatea legării a două succese, mai ales că peste o săptămână, la Oradea (casa provizorie a arădenilor) vine Dinamo, formație de pe loc direct retrogradabil, aflată într-o evidentă criză de joc și rezultate.


Dar, până atunci, miercuri seara (ora 18), tot pe „Iuliu Bodola” din orașul de pe Crișul Repede, „Bătrâna Doamnă” o găzduiește pe Universitatea Craiova în cadrul etapei secunde din Grupa D a Cupei României. Cu un succes în fața oltenilor, care nu traversează nici ei cel mai bun moment, ținând cont și de pretenții, echipa „roș-albă” ar obține, în mare măsură, biletele pentru sferturile de finală ale competiției.


Rednic i-a pus deja în gardă pe jucătorii care au rămas la Arad de miercuri încoace să fie pregătiți pentru jocul de Cupă și aici s-a referit la Markov, Holst, Vucenovic, Roganovic sau Leidsman.

Până una alta, suporterii arădeni sunt chemați să facă un nou efort și să deplaseze la Oradea într-o zi lucrătoare. Clubul UTA a pus în vânzare deja bilete, cu mențiunea că abonații au parte de intrare liberă la următoarele 6 partide din competiția KO.

”Tichete pentru UTA – Universitatea Craiova din cadrul Cupei României Betano sunt disponibile online aici. Acestea se vor găsi și în magazinele inMedio partenere din Arad și Oradea, la Oficiile Poștale din Arad și Oradea, precum și magazinul Maxximus din Lotus Center Oradea. 



Biletele la Tribuna 1 vor costa 50 LEI, în vreme ce la peluze, prețul va fi 30 LEI. Copiii până în 3 ani au acces gratuit, în vreme ce până la 14 ani vor beneficia de reducere de 50%. 

Abonații de la Tribuna 1 “Coco Dumitrescu” și Tribuna 2 “Gioni Brosovszky” vor ocupa loc la Tribuna 1 a stadionului “Iuliu Bodola”, în vreme ce abonații de la cele două peluze vor avea loc la Peluza 1 Sud” – e anunțul clubului arădean.

3 comentarii

  1. Nu cupa e interesanta,ci 3 puncte cu Dinamo și apoi 3 puncte cu Oțelul „acasă ” la Oradea.Cu 21 de puncte și neînvins de 7 meciuri altfel mergi la Cluj,la CFR.Dupa aia ce vrea Dumnezeu,VAR,etc.Sa speram la un loc 7- 9 după sezonul regulat.Iar apoi în play-out sa terminăm pe 9- 11.Si să avem încă un an în Liga 1 cu pretenții mai mari !

    8
    9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button