UTA Arad

Începe goana după biletele la UTA – Dinamo, de luni seara, de la OradeaMeciul de Cupă, dintre UTA și U. Craiova, nu a adus în tribunele arenei „Iuliu Bodola” mai mulți de 4 mii de spectatori. O rețetă financiar slabă pentru gruparea arădeană, care speră – însă – ca luni seara (ora 18), cu Dimano, tribuna I și cele două peluze a stadionului din Oradea să fie pline, ca și cu Rapidul.

În acest sens, gruparea arădeană pune de azi în vânzare biltele pentru confruntarea dintre elevii lui Mircea Rednic și „câinii roși”, aflați pe loc de retrogradare directă din SuperLigă. Tichetele se vor găsi online pe uta-arad.ro secțiunea ticketing, dar și fizic în magazinele inMedio partenere din Arad și Oradea, la Oficiile Poștale din Arad și Oradea, precum și magazinul Maxximus1607 din Lotus Center Oradea.

Biletele la Tribuna 1 vor costa 50 de lei, în vreme ce la peluze, prețul este de 30 de lei. Copiii până în 3 ani au acces gratuit, în vreme ce până la 14 ani vor beneficia de reducere de 50%.

Abonații de la Tribuna 1 “Coco Dumitrescu” și Tribuna 2 “Gioni Brosovszky” vor ocupa loc la Tribuna 1 a stadionului “Iuliu Bodola”, în vreme ce abonații de la cele două peluze vor avea loc la Peluza 1 Sud.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button