UTA Arad

Abeid nu mai are viză de ședere în România și UTA îl pierde și pentru meciul cu Oțelul: „Dumnezeu le aranjează pe toate…”







Aly Abeid a fost singurul titular cert al UTA-ei la care Mircea Rednic a apelat în meciul de Cupă, cu Univeristatea Craiova, iar internaționalul din Mauritania s-a accidentat spre final. Fundașul lateral stânga s-a ales cu o contuzie forte în zona coastelor și medicii i-au prescris tratament și repaus.


Astăzi, antrenorul arădenilor a și dezvăluit și motivul pentru care nu l-a menajat pe Abeid pentru întâlnirea de luni seară, cu Dinamo, din SuperLigă. „Pe Aly l-am pierdut două meciuri pentru că i-a expirat viza și nu am reușit să obținem alta la timp. El a și plecat în Mauritania ca să-și rezolve și problema, în plus se apropie meciurile echipei sale naționale. De aceea l-am și jucat pe Aly cu Craiova, știam că n-o să mai fie cu noi din acest weekend.  Ghinionul lui e că s-a accidentat, dar nu grav. Credeam că are o fractură sau o fisură de coastă, dar nu, e doar o contuzie puternică. Oricum, sigur nu putea să joace meciul ăsta. Așa toate s-au aliniat, Dumnezeu le aranjează pe toate”, a spus Mircea Rednic după meci.


Însă, Abeid nu e singurul fundaș absent cu Dinamo și – probabil – cu Oțelul Galați, la etapa de peste 8 zile, cu Oțelul Galați, tot de la Oradea. Mai absentează și Vucenovic, dar austriacul nici nu mai este pe lista LPF. „Medical, mai avem alte două probleme. Benga e accidentat și el. Era supărat că l-am schimbat, dar, altfel,  putea să rateze sfârșitul de an. Are o contractură, deci nu e grav, va sta între o săptămână și 10 zile, după care poate să intre în antrenamente. Vucenovic iar a recidivat și se antrenează separat. În rest, toată lumea e prezentă. Ne antrenăm astăzi, după care plecăm la Oradea”, a mai transmis Rednic.

4 comentarii

  1. Adică cum nu mai are viza?Cine se ocupa de prelungirea vizei atâta vreme cât este cu contract de munca legal în România,respectiv cu UTA.Restul fotbaliștilor extracomunitari cum de au vize la zi atât timp cât sunt sub contract cu echipele lor ?

    4
    0
  2. E impardonabil sa anunți că îi expiră viza( nu exista oameni plătiți care cu asta se ocupa?)dar și mai tare mi se pare mesajul ,,Dumnezeu le aranjează pe toate”. Nu le aranjează in Orientul Apropiat, nici în Ucraina, dar le aranjează când vine vorba de Abeid! Mesianism, la greu!

    2
    3
  3. „Pe Aly l-am pierdut două meciuri pentru că i-a expirat viza și nu am reușit să obținem alta la timp. EL A SI PLECAT IN MAURITANIA ca să-și rezolve și problema, în plus se apropie meciurile echipei sale naționale. De aceea l-am și jucat pe Aly cu Craiova, știam că n-o să mai fie cu noi din acest weekend.”

    Bun, e clar de ce s-a „accidentat” si n-a mai dorit sa stea in teren. Ceea ce e hazliu, e ca avea programata plecarea in Mauritania (de ce sa nu aibe o scurta vacanta inainte de meciul nationalei sale ?), asa ca nu era programata nicio accidentare (va juca la nationala sa fara nicio o problema, sunt sigur), doar zvonurile au fost facute fain, cum ca e suspect de doua coaste fracturate (ha, ha, ha, daca avea coaste fracturate, nu iesea el singur pe picioare de pe teren 🙂 ), asa, ca sa puna botul fanii…ca-n politica, ce mai 🙂 Bila neagra !

    4
    1
  4. Vai de noi ,conducatori si oamenii din jurul.echipei depasiti toal , cum.te poti trezi sa expire sederea de munca ? Este ca si cum uiti sa ti faci asigurarea la masina

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button