UTA Arad

Rednic încheie cercul declarațiilor despre „Craiovița”: „Rotaru m-a deranjat, să o numească pe UTA echipă de Liga 2-a și să te legi de fizicul meu debordant…”







Lui Mihai Rotaru nu i-au căzut bine declarații lui Mircea Rednic despre adevărata Universitatea Craiova. Antrenorul UTA-ei o identifică pe aceasta în gruparea lui Mititelu, iar pe cealaltă a „alintat-o” Craiovița. Cu tot respectul pentru clubul UTA, am întâlnit o echipă care a arătat ca una de Liga a 2-a, pesemne că a trecut vremea antrenorilor-agenți! Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila «Bătrână Doamnă»… Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc. Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații ca cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil. E ca și cum noi l-am numi «Strâmbuțu». Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul”, a declarat patronul lui CS U Craiova, potrivit Fanatik.


„Puriul” nu a dorit să-i rămâna dator omului de afaceri oltean. „Rotaru m-a deranjat, nu o să-i spun domnul Rotaru, fiindcă și el mi-a spus Rednic. Nu poți să spui de UTA că e echipă de Liga a 2-a și alte lucruri, putea să spună că UTA a jucat cu echipa a doua. Nu știu exact ce e acolo, eu am spus ce știu și ce cred eu. Am antrenat la Craiova și știu ce a fost acolo. Știu ce se întâmplă și doar mi-am exprimat părerea că  FCU Craiova e Știința Craiova, fosta Știința Craiova și atât. Am dreptul să spun ceea ce gândesc, dar nu mai contează, nu mai vreau să intru în asta. Dar să mă faci strâmb sau strâmbuț sau nu știu cum, n-are rost… Că la unii nu le convine ceea spun, ăsta sunt eu și la 60 de ani nu mă mai schimb nicio zi, nimeni nu mă poate schimba. Dar ca să mă jignești, să te legi de fizicul meu debordant, nu prea îmi place și atunci reacționez”, a mai afirmat Rednic.


Un comentariu

  1. Incep sa ma iau de conducerea clubului, nu au un regulament de ordine interioara, nu-i mai inchid gura sparta a lui Rednic ? Altfel, riscam sa avem scandaluri mereu….pe mine nu ma intereseaza opinia lui Rednic despre alte cluburi si alte persoane si toate vendetele sale personale !! Cer insistent: sa mai taca odata din gura (il sustinem in ceea ce face profesional si tehnic ca antrenor al echipei noastre drage UTA, atat), gata, UTA nu e Parcul Cismigiu !

    4
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button