Pariuri sportive, gaming și casino

Cele mai atractive sporturi cu meciuri pariuri sportive populare la casele online de pariuri din România

Înainte de legalizarea pariurilor sportive în România, pariorii locali plasau pronosticuri 1×2 la Pronosport din 1954. După anul 2000, românii au început să parieze pe diverse meciuri pariuri sportive la case de pariuri terestre. Astăzi, în mediul online, peste 1.3 milioane de români pariază pe evenimentele din cele mai populare sporturi.

Pariurile pe fotbal sunt preferatele la casele de pariuri sportive România?

Primul sport pe care se paria în mod legal în România, după anii ’50 a fost fotbalul, pe meciuri din Divizia A și Il Calcio, prima ligă italiană de fotbal. De altfel, în jur de 60% dintre români urmăresc meciuri de fotbal, iar 56% dintre persoanele care pariază în România preferă această disciplină sportivă.

Alături de Liga I, românii sunt interesați de evenimentele internaționale, precum Cupa Mondială, Euro, UECL, UEL și UCL, precum și de campionatele majore din Europa. Alături de Premier League, Serie A, La Liga sau Ligue I, românilor le plac și campionatele din America Latină. Apreciate sunt și meciurile de e-football și e-soccer.

Sunt atrași românii de pariuri sportive meciuri live din hochei pe gheață?

Hocheiul pe gheață se bucură de aprecierea masivă a fanilor în Canada, Finalanda, SUA, Rusia și Suedia. România nu face parte din elită fanilor acestui sport, dar NHL, Stanley Cup, Campionatul Mondial de Hochei și Jocurile Olimpice de Iarnă atrag un număr mare de români. Posibilitatea de a paria live, cu cote mărite, pe evenimente din acest sport de iarnă reprezintă un punct de interes major pentru pariorii români.

Îi mai atrag pariurile pe tenis pe pariorii din România după suspendarea Simonei Halep?

Prezența Simonei Halep la competițiile majore de tenis, câștigarea turneelor de la Wimbledon și Roland Garros și clasarea pe prima poziție a clasamentului a generat o emulație masivă în România.

Astfel, tenisul a devenit, cel puțin în perioada turneelor de Grand Slam, la fel de popular ca fotbalul printre români. Chiar dacă Simona Halep se află în perioada de suspendare, românii caute ofertele de tenis de la cele mai cunoscute case de pariuri sportive online ce activează pe plan local.

Pariurile pe cursele de cai – sport național în România antebelică și interbelică

România este cunoscută pentru cursele hipice organizate pe hipodromul din Băneasa în acele perioade. Astăzi, românii mai pariază doar pe cursele internaționale de renume, precum Kentucky Derby, The Royal Ascot, Prix de l’Arc de Triomphe sau Melbourne Cup.

Pariurile sportive înseamnă joc responsabil în România

Pariorii români au la dispoziție o varietate de sporturi în portofoliul caselor de pariuri online. Cotele atractive, evenimentele transmise live și opțiunile de pariuri variate trebuie apreciate în mod responsabil de jucătorii români, astfel încât să se distreze cu maximul de beneficii la pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button