Cluburi polivalente

Arădencele Fărcuța și Balogh sunt campioane naționale la aerobic dance, CSM-ul a totalizat 8 medalii! „Studenții” Popa și Branda – aproape de podium!

Cel puțin la nivelul juniorilor, ierarhia din gimnastica aerobică arădeană s-a schimbat. Combinata  CS Universitatea Arad – Urania a pierdut teren în fața celor de la CSM Arad, care a obținut medalii prețioase la Campionatele Naționale desfășurate la Constanța în perioada 3-5 noiembrie.

CSM Arad – pe locul 4 în clasamentul pe cluburi

Elevele Elzei Fărcuța și Alexandrei Cicirean au obținut opt medalii, dintre care două de aur, patru de argint și două de bronz. Totodată, CSM-ul s-a clasat pe locul 4, din 19 cluburi participante. Performanțele gimnaștilor de la CS Municipal Arad au fost următoarele:

Juniori I

Melissa Cristina Fărcuța si Maia Balogh – campioane naționale în proba de Aerobic Dance

Maia Balogh – campioană națională în proba de trio și medalie de bronz la individual feminin

Melissa Cristina Fărcuța – vicecampioană națională în proba de trio

Alexandru Berbece – vicecampion la individual masculin și la proba de pereche.

Juniori II

Sara Buda, Cristina Berbece, Alina Căpitan – vicecampioane naționale în proba de trio

Sara Buda, Cristina Berbece, Alina Căpitan, Daria Kasler, Maria Neacșu – medalie de bronz la proba de grup

Sara Buda și Alina Căpitan – locul 6 la individual feminin, la egalitate perfectă.

Au mai punctat pentru club, la categoria juniori III: Melissa Farago, Rania Popescu, Riana Șuteu, locul 4 la trio, respectiv Melissa Farago, Izabela Nemeti, Rania Popescu, Riana Șuteu și Andra Urs, locul 4 la grup.

Pentru sportivii Melissa Fărcuța, Maia Balogh și Alexandru Berbece, componenți ai lotului național de juniori, antrenați de Cristiana Spînu și Mariana Mezei, a fost ultima verificare pentru Campionatele Europene care se vor desfășura în perioada 15-19 noiembrie, în Antalya (Turcia). Felicitări tuturor copiilor pentru întreaga prestație de peste an, atât la competițiile naționale cât și cele internaționale. Suntem mândri de voi toți! Le urăm mult succes celor trei sportivi ai secției la Campionatele Europene!”, este mesajul antrenoarelor.

Două locuri 4 pentru CS Universitatea

CS Universitatea Arad a fost aproape de podiumul național, pe „Litoral”, la seniori. La individual masculin, Vlăduț Popa a s-a clasat pe locul 4, iar Darius Branda a venit imediat în spatele său, pe 5. În probele combinate de trio grup și aerobic dance, cei doi „studenți” antrenați de Ramona Haidu nu au avut cu cine concura.

La juniori II, CS Universitatea a mai luat un loc 4 la individual masculin, prin David Blidar, iar în proba de trio, Iasmina Varga, Bianca Cîmpan și Anastasia Popa au trebuit să se mulțumească cu poziția a 8-a. Tinerii sportivi sunt pregătiți de Denisa Maxinan.

Și gruparea stundețeacă va avea reprezentanți la „europenele” din Antalya. Darius Branda va concura în probele de pereche mixtă și grup, iar Vlăduț Popa în probele de trio și aerobic dance.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button