UTA Arad

VAR-ul ia, VAR-ul dă! Rednic: „Să zic că nu a fost, dacă a dat?” v.s. Burcă: „Decizie rușinoasă, s-au pierdut multe la Dinamo, inclusiv respectul din partea arbitrilor”







De când VAR-ul a fost introdus în SuperLigă, UTA a avut deseori de suferit. S-au acordat penalty-uri împotriva arădenilor după consultarea arbitrajului VIDEO cu Petrolul, Sepsi, FC Argeș (două din cele trei, în play-out) și în acest sezon cu Hermannstadt, la o fază ce se aseamană cu cea de astăzi, din finalul partidei dintre arădeni și „câinii roșii”. La Sibiu, mingea a căzut pe mâna lui Benga, aflat la 15 metri de poarta lui Iacob și arbitrul a pus mingea pe var după ce a fost chemat la monitorul de la marginea terenului. Cam asta a pățit în această seară și dinamovistul Homawoo, după cornerul bătut de Rareș Pop, cu mențiunea că fundașul lui Burcă se afla – totuși – în careul mic.


Andrei Moroiță a acordat penalty-ul după consultarea VAR, iar „Bătrâna Doamnă” și-a adjudecat victoria după execuția lui Freitas. „Asta e, VAR-ul ia, VAR-ul dă. Ce să facem, să zic că nu a fost, dacă a dat? A fost, am avut și noi gol cu Rapid, mingea era un metru în poartă”, a fost scurtul comentariu al lui Mircea Rednic.


Ovidiu Burcă a fost extrem de revoltat de penalty-ul dat de „centralul” din Ploiești. „Din păcate, această decizie e rușinoasă, m-am uitat de câteva ori la ea. Nu aș vrea să zic ceva că nu vreau și iarăși să merg la comisii. În general nu vorbesc de arbitraj, dar consider că a fost o decizie total eronată, împotriva spiritului jocului, împotriva cursului jocului, dar, din păcate, asta este situația actuală. S-au pierdut multe la Dinamo, inclusiv respectul pe care arbitrii ar trebui să-l acorde acestei echipe și, din păcate, nu e. Poate suntem noi cei care trebuie să plătim pentru ce au făcut alții înaintea noastră, asta e situația, nu vreau să mă plâng, dar asta e”, au fost cuvintele antrenorului celor de la Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button