Fotbal judetean

Unirea Sântana se întoarce acasă după aproape trei ani, noul stadion a costat peste 1 milion de euro și va fi inaugurat odată cu vizita Zăbraniului! + FOTO-VIDEODupă doi ani și 8 luni, Unirea Sântana se întoarce acasă. Terenurile din Caporal Alexa, Pîncota, „Șega” (Arad), Curtici sau Horia i-au găzduit pe „roș-negri”, care nu s-au descurcat grozav, atâta timp nu au reușit să câștige campionatul Ligii a IV-a și cel puțin în sezonul trecut acesta era obiectivul. Și în această stagiune, „uniriștii” au lăsat pe drum puncte mari în partidele considerate acasă, însă de sâmbătă, cu ocazia disputei cu Victoria Zăbrani, cercul s-ar putea închide.

Partida începe la ora 14, însă oficialitățile locale din Sântana vor și invitații lor vor tăia panglica la ora 11. Primarul Daniel Tomuța îi va avea alături pe parlamentarii Sergiu Bîlcea și Neluțu Cristina, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad sau Răzvan Cadar, în dubla sa calitate de vicepreședinte CJA și președinte al Asociației Județene de Fotbal Arad. Cum suprafața sintetică era montată încă din iarna anului trecut, fotbaliștii Unirii sperau să se întoarcă mai repede acasă, însă au fost probleme birocratice, dar și legate de dotarea vestiarelor.

Astăzi, este totul gata și investiția CNI și a Primăriei din Sântana va fi predată la cheie. Noua arenă din Sântana a costat 5,762,643 de lei, adică 1,16 milioane de euro, iar echipa lui Adi Abrudean a gata să facă din ea unul dintre punctele de forță pentru restul sezonului. Tribuna numără 500 de locuri, iar Primăria dorește să o acopere în viitorul apropiat. Noua bază sportivă mai e dotată cu un teren de tartan pentru mini-fotbal, volei sau baschet, dar și o parcare.

Pozele pe care le vedeți mai jos vorbesc de la sine despre facilitățile pe care le oferă noua bază sportivă a orașului Sântana.

VIDEO

FOTOUn comentariu

  1. Puia vorbește cu Bătrân și cheamă Felnacul la inaugurare sa fie mai frumos totul,sau puneți lacătul dacă nu iasă nici a 3 dată!!

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button