UTA Arad

Atacantul dorit de Rednic la UTA a debutat pentru Rapid cu o „foarfecă” în transversala porții celor de la Sepsi: „Cu siguranță i-au dat mai mulți bani”







UTA a apelat destul de târziu la piesa ceva mai grea din atacul ei și asta pentru că Mircea Rednic a preferat alți jucători înaintea lui Kevin Luckassen, despre care spunea în lună iunie că nu prea mai are foame. Antrenorul arădenilor a vorbit despre Dorin Rotariu, iar mai nou a pronunțat și numele lui Juvhel Tsoumou, noul atacant al Rapidului.


„Puriul” a mai lucrat cu fostul internațional congolez la Viitorul, recunoscând că a insistat pe lângă Hagi pentru transferul său. „E un jucător foarte bun. L-am vrut la UTA, dar avea pretenții prea mari. Eu cred că Rapid a făcut un transfer bun. L-am avut la Farul pe Tsoumou e număr 9 puternic, cu lovitură de cap, are și tehnică. E singurul transfer pentru care am insistat la Hagi și l-a și transferat. Se antrena bine, vroia să se integreze. Cu siguranță i-au dat mai mulți bani decât puteam noi să-i dăm, la noi nu are nimeni peste 7.000. A avut meciuri puține în ultimul sezon, dar a jucat la Wydad Casablanca, am înțeles că pe post cu un jucător de națională pe care îl prefera antrenorul de acolo. Din ce știu a dat însă goluri în Cupa Africii”, a comentat Mircea Rednic pentru iAMsport.ro.


Tsoumou a debutat în tricoul Rapidului în remiza (0-0) cu Sepsi, fiind introdus în teren în minutul 58 al confruntării, în locul lui Alex Ioniță (28 de ani). Puternicul vârf a avut și o ocazie importantă, în minutul 79, trimițând din foarfecă în transversală.

În vârstă de 32 de ani, Juvhel Tsoumou a mai jucat în România pentru Hermannstadt, FCSB și Farul Constanța. Ultima oară a evoluat pentru Cong An Ha Noi FC, din Vietnam, echipă de care s-a despărțit în iulie 2023.

FOTO: FC Rapid 1923 (Facebook)



Un comentariu

  1. Tot timpul va uitati dupa dinozauri si elefanti.Promovati tinerii,lucrati cu ei(sunt mai receptivi la antrenamente mai grele decat old boys).I-mi aduc aminte cand au promovat Domide,Brosovski,Axente si alti,dupa doi ani au luat titlul.Asa ca la munca.Mircea Rednuc sa-si aduca aminte cand a promovat la Corvinul,cum a lucrat Lucescu cu ei.

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button