Alte sporturi

Pecicanul Andrei Ponta-Făcăleţ este dublu campion național la șah!







ACS Șah Club Vados IFB Finwest Arad este campioană națională pe echipe la șah, ACS ACB Ineu a participat și la finala de la Eforie Nord, dar sunt și alte cluburi în județul nostru care produc campioni.


Și azi vorbim despre Asociația Clubul Sportiv Şahistul Pecica care se mândrește cu medaliile lui Zeno Andrei Ponta-Făcăleţ. În vârstă de doar 12 ani, elevul lui Dalimir Szokola și Gabriel Gheorghiu a câștigat două titluri de campion național la șah clasic și șah rapid, dar și o medalie de bronz la blitz. Campionatele Naţionale au avut loc în județul Alba, la Sebeş, iar Ponta-Făcăleț a făcut parte din echipa Clubului Central de Șah, alături de Andrei Negrean și Andrei-Cătrună Matei.


Susținător al sportului pecican, Petru Antal se mândrește, la rându-i, cu performanțele talentatului sportiv. „Administraţia locală sprijină practicarea tuturor ramurilor sportive şi ne mândrim cu performanţele lui Andrei, el urmând să fie premiat, ca recunoștință pentru că a dus numele orașului pe podiumul unor competiții sportive de rang înalt” – a spus primarul orașului Pecica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button