Minifotbal, futsal

Șimandul a încheiat turul Ligii 1 la futsal cu un eșec la Deva, „șoimii” rămân penultimii în clasament!





În runda intermediară (a 9-a) a Ligii 1 de futsal, ultima a turului, Șoimii Șimand s-a deplasat la Deva, pentru duelul echipa mai slab clasată de la poalele Cetății, ACS West. Totuși, aceasta din urmă nu a avut probleme în a se impune cu 9-3 pentru al treilea său succes stagional, în timp ce șimăndanii rămân la cota trei puncte.

Cel puțin în prima repriză, formația lui Dani Mărcuș și Dumitru Buruiană s-a ținut bine, a egalat la un moment dat la 1, prin Florian Albu, iar scorul pauzei a fost 3-1. Devenii s-au dus apoi la 5-1, Șimandul a mai punctat pentru 5-2 și 6-3, prin Laurențiu Onaca, dar ACS West a avut concluzia cu trei goluri consecutive. Florea 2, Boda 2, Calfi, Mateescu și Herci 3 au fost marcatorii gazdelor.

Șimandul nu a putut conta pe o serie de fotbaliști la Deva, Cl. Ujoc și Cordoș fiind absențele last minute. „Am avut din nou un lot destul de tânăr, cu mine, Buru, Balaban și Mitruț printre ei. Am ratat, din nou, foarte mult cred că avut trei-patru bare, am fost în joc până la un moment dat, după care ni se stinge lumina vreo 5 minute și scăpăm meciul din mână. Dar, una peste alta, sunt mulțumit de băieți, mă bucur că azi au debutat în prima ligă Borod și Mateuț, de 18, respectiv 17 ani. Terminăm turul penultimii, cum ziceam și după victoria cu Târgu Mureșul, obiectivul meu e îndeplinit. Mai departe vom încerca să atingem obiectivul lui Buru, care de 6-7 puncte, luni începem returul la Galați, mi-a promis Dan Morariu că vine și va debuta și el chiar împotriva campioanei”, a spus profesorul Dani Mărcuș.

Joi seară, la Deva, Șoimii Șimand a evoluat în formula: Florin Năstase – Dumitru Buruiană, Florian Albu, Paul Ujoc, Daniel Mărcuș, Laurențiu Onaca, Raul Tomuța, Raul Borod, Dumitru Copil, Patrik Mateuț și Ciprian Balaban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button