Fotbal judetean

Și-au întors în două minute vecinii și sunt mai aproape de titlul de campioană de toamnă: Păulișana Păuliș – CS Glogovăț 2-1 + VIDEOLiderul din Păuliș a mai făcut un pas important spre titlul de campioană de toamnă, după ce i-a întors pe vecinii din Vladimirescu. Ca și joc și număr de ocazii, succesul e meritat, dar nu a fost deloc scontat din moment ce s-a conturat după minutul 70.


Pe „Otto Grefner” din Șiria, oaspeții au început mai bine și au preluat repede conducerea. Țîru a centrat din dreapta, iar P. Varga a făcut henț în careu, iar Doboș a transformat penalty-ul. Păulișana nu s-a descurajat, a început să „macine” jocul, iar Brândușe și D. Ștefan au ratat ocazii importante până la pauză.


Presiunea gazdelor s-a mărit la reluare, dominarea a devenit din în ce mai clară, însă golurile s-au lăsat destul de mult așteptate. În minutul 72, Paul Varga a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, ușor lateral dreapta și mingea s-a dus la vinclu, la colțul scurt. 58 de secunde mai târziu, Păulișul a marcat și golul doi, venit după o recuperare la mijlocul terenului, o pasă din dreapta a lui Moldovan și o preluare pe piept și un șut cu latul al lui Brândușe din doar 7 metri. Nemaiavând ce pierde, „Vladi” s-a întors în atac și aavut două situații prin Țîruș și Ianc, dar tabela nu s-a mai modificat.

Chiar și fără Pop, Calancea și Berar, intrat pe teren în partea la 2-1, Păulișul și-a atins scopul și rămâne la mâna ei pentru ocuparea locului 1 la finalul turului. „Faza de penalty pentru ei a fost una de conjunctură. Altfel, am făcut un meci bun, eu zic că am produs destul fotbal, ocazii și victoria e meritată. Am avut consistență și insistență pe faza de atac și așa au venit și golurile. Nu era deloc ușor să trecem de o echipă destul de disciplinată tactic și bine pregătită, mai ales că a ținut bine de scor până spre final, e meritul băieților pentru această victorie. Mai avem hopul de la Sântana, e clar că întâlnim o echipă bună, dar abordăm și acest joc la victorie. Nu o să mint, ne simțim bine pe primul loc și am vrea să rămânem acolo până la primăvară, dar nu facem un scop în sine din acest lucru”, a menționat Vasilică Georgiu, antrenorul Păulișului.

Glogovăț leagă în premieră trei înfrângeri la rând în acest sezon și rămâne în partea a doua a clasamentului. „Așa cum ne-a bătut Șimandul în etapa ce a trecut și nu a meritat, la fel speram să o facem noi acum, la Păuliș. Dar, ne-a părăsit norocul, am făcut, din nou, cadouri mari la ambele lor goluri și am pierdut pe merit. Trebuie să recunoaștem că au jucat mai bine, au avut 5-6 ocazii, Miclean a fost într-o zi bună. Le-am spus de la pauză băieților că, dacă nu ținem de minge, nu avem nicio șansă și asta s-a întâmplat, din păcate. Mă bucur că am reușit să-l debutăm și pe Nicoli, un junior de 18 ani din Mândruloc, de acum ne concentrăm pe meciurile cu Beliu și Sebiș, din care vrem 6 puncte”, a menționat Călin Dehelean, antrenorul echipei de la marginea Aradului.

Formații:

Păuliș: E. Toma – D. Crișan (73 I. Bogdan), Pleșca, Cernat, M. Nădăban – Moldovan, N. Marc, C. Morariu, P. Varga – Fl. Brândușe, D. Ștefan (73 S. Berar). Antrenor: Vasilică Georgiu

Glogovăț: Miclean – Neag, Mariș, Ianc, Ciobanu (88 Păulin) – Țîru, Doboș, Coșa, Ruja – R. Petcuț (64 Nibu), Diarra (90 Nicoli). Antrenor: Călin Dehelean

Arbitri: Ionuț Nicoraş – Sebastian Pantea, Gabriel Hărduţ. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Daniel Scridon

VIDEO golul din lovitură liberă a lui Varga

Un comentariu

  1. Felicitari liderului ,tuturor celor ce formeaza marea familie Păuliș , baieti muncitori ,atmosfera frumoasa ceea ce toate duc la un loc 1 bine meritat pana acum

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button