Baschet

Taylor Murray e noul conducător de joc al FCC UAV Arad: Americanca e așteptată pe parchet astăzi, cu CSM Târgoviște!







Suporterii FCC UAV Arad vor avea parte de o surpriză la meciul de astăzi (ora 17,30), cu CSM Târgoviște, din cadrul etapei a patra a Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica. Miroslav Popov va conta și pe americanca Taylor Murray, un conducător de joc de 26 de ani, care se află de la începutul săptămânii la Arad, dar care a primit de puțin timp „cartea verde”.


Murray are 1,69 metri și și-a început cariera de profesionistă la echipa de baschet Universității din Kentucky, în NCAA. E în Europa din anul 2019 și a jucat în Ungaria, la Vasas Budapesta, în Suedia, la Norrkoping Dolphins și în Anglia, la London Lions. În tricoul echipei britanice a evoluat și în EuroCup Women.


În sezonul trecut, petrecut la formația londoneză, a înregistrat medii de 8.7 puncte, 4 recuperări, 4.8 pase decisive  și 3,1 intercepții pe meci în campionat. A câștigat titlul atât cu echipa londoneză, cât și cu cea suedeză.

Conform regulamentului, o echipă din campionatul României nu poate avea mai mult de două jucătoare din SUA în lot, așa că zilele Andreonei Keys (care e departe de a reveni pe parchet după operația suferită la genunchi) sunt numărate. Pe lângă noua achiziție, Taylor Murray, în lotul „galben-albastrelor” se mai află și Andie Easley, conducătorul de joc titular până la sosirea conaționalei sale.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button