Stranieri aradeniUTA Arad

Arădeanul Vulturar a pasat decisiv în remiza naționalei de tineret în Elveția, utistul Cristi Mihai – „uitat” din nou pe bancă!





Cristian Mihai (19 ani) rămâne singurul fotbalist al UTA-ei care nu a jucat niciun minut la naționala la care a fost convocat. România U21 a trecut cu 5-0 de Albania vineri, iar astăzi a remizat, 2-2, în Elveția, în preliminariile pentru Campionatul European din 2025, iar mijlocașul central al „roș-albilor” a fost de fiecare dată „uitat” pe bancă de Daniel Pancu.

În schimb, colegul de generație a lui Mihai, Cătălin Vulturar, mijlocașul lui Lecce, a fost și de această titular și i-a oferit pasa lui Grameni la golul cu care „tricolorii” mici au condus cu 2-1, la Neuchâtel, până în minutul 88. Rareș Ilie a fost cel care a marcat primul, în minutul 11, Alvyn Sanches a egalat 12 minute mai târziu, iar Grameni  și-a readus echipa în avantaj după 32 de minute. Elvețienii au egalat cu două minute înainte de final, când România a cerut fault în atac asupra lui Ignat, mingea a ajuns la Daniel Dos Santos și acesta a fixat tabela la 2-2.

România rămâne pe locul 2 în grupă, cu 10 puncte, la unul în spatele liderului Elveția. Următorul meci oficial al echipei pregătite de Daniel Pancu se va disputa în martie 2024, în deplasare cu Armenia.

Clasamentul Grupei E

Un comentariu

  1. Odată avansam cuprins de un optimism, s-a dovedit ulterior de casa, o echipa UTA cu patru, cinci juniori în genul Hagi la Farul. Părea o idee îndrăzneață. Numai spunem ca titlul lui Hagi se baza pe infuzia îndrăcit de sânge proaspăt la echipa mare. Vulturar n-a dansat la UTA, nici măcar o vara. Cu Mihai cu, Pop, Stanciu,, puteam scapă măcar de umilința nemeritata la etape pentru alții normale Asa lăudăm proprii jucători înstrăinat pentru ceva firfirici. Mare neglijenta la,, eliberarea” lui Moldovan !! Sa ne ierte Tapos pentru un,, 3″ la evaluări.!!

    12
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button