UTA Arad

Rednic exclude cauze extrafotbalistice pentru eșecul cu Oțelul: „Am impresia că deja ne credeam mari fotbaliști și nu am intrat concentrați”







UTA a dat cu capul de beton odată cu eșecul cu Oțelul Galați, în special prin maniera în care a venit acesta. Echipa de pe Dunărea nu le-a dat nicio șansă arădenilor, au avut 2-0 în minutul 5 și 4-0 în startul reprizei secunde. Pe „neutrul” din Sibiu, „roș-albii” au marcat de abia în ultimele 8-9 minute, victoria trupei lui Dorinel Munteanu fiind în afara oricărui dubiu.


Mircea Rednic a vorbit încă dinaintea meciului de probleme de atitudine ale elevilor săi, precizând – totodată – că va încerca să capaciteze conducerea. Antrenorul utist nu a pronunțat cuvinte ca bani sau restanțe, dar e clar că s-a referit la asta și mai ales la prima de joc pentru victoria cu Dinamo. Banii s-ar fi dat în ziua disputei cu Oțelul, dar o parte a presei centrale a susținut că jucătorii și-ar fi manifestat nemulțumirea și la ultimul antrenament înainte de joc, cel desfășurat la Rășinari, în județul Sibiu. „Nu știu ce s-a înțeles, nu au oprit jucătorii, eu am oprit antrenamentul de duminică pentru că nu mi-a plăcut cum s-au prezentat. Am avut și o ședință înainte să plecăm la Sibiu, nu are nicio legătură cu salariile. Am impresia că deja ne credeam mari fotbaliști, echipă mare și nu am intrat concentrați. De altfel, și golurile pe care le-am luat spun asta. În toată cariera mea de jucător și antrenor nu s-a întâmplat să iau două goluri în patru minute și ce goluri? Au fost greșeli inadmisibile, e clar că piesele mele, cum le zic eu, au intrat un pic pe vârfuri și când ne-am trezit era prea târziu. Nici acum nu știu dacă sunt prea cuminți jucătorii mei, nici nu ne mai interesează. Eu nu ce să le reproșez la antrenamente, ei se pregătesc, sunt bine, dar era un moment important și mulți dintre ei nu l-au simțit sau au fost depășiți de moment, adică s-au blocat. Din moment ce ai din minutul 5 2-0 s-a dus toată tactica, toată strategia, plus o echipă care în momentul când înscrie se apără foarte bine și joacă pe contraatac și tu ai fost obligat să riști. Deci acolo e clar că lucrurile nu au mers cum mi-aș fi dorit eu. S-a văzut în repriza a doua, 2-1 dacă e să luăm doar repriza a doua și să eliminăm greșelile care s au făcut. Au fost greșeli individuale la meciul cu Galați”, a precizat Rednic.


Tot „principalul” arădenilor susține că nu sunt probleme financiare în dreptul elevilor săi: „Dimineața, înainte să plecăm spre Sibiu, le-am explicat care a fost situația, de ce a fost o mică întârziere de 10 zile sau 12 zile. Suntem cu primele la zi, deci nu au fost probleme. Și eu le-am mai spus, nu vreau să am discuțiile de trecut aici. Întotdeauna s-au plătit mai ales salariile, asta e obligația clubului. Și nu e cazul, suntem cu salariile la zi. Jucătorii…”

Mircea Rednic a vorbit deseori de la startul acestui sezon că are în lot jucători cuminți, care nu s-au plâns de nimic, spre deosebire de cei de anul trecut, care aduceau mereu pe tapet restanțele bănești.



3 comentarii

  1. Draga Nelu! Asa si-or fi spus si galatenii, inainte de meciul cu UTA de la Sibiu! 2-4!? Minune! Si totusi….. Dumnezeu exista! Nu conteaza cat de bun manager esti (vezi cazu fcsb – cred ca la asta se uita si Soani) …. conteaza cat de tare te rogi! Asta-i Romania!

    0
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button