UTA Arad

Cum și-a motivat Rednic elevii înainte de meciul cu sibienii și de ce consideră victoria atât de prețioasă? „Am fost într-o postură grea astăzi…”UTA o bate cu 2-0 pe Hermannstadt și, cel puțin până mâine, ajunge pe locul 9 în clasamentul SuperLigii. Mai important este faptul că arădenii ajund din nou aproape de zona play-off, acolo unde încă se află adversarul de azi, de la Oradea.

Mircea Rednic a vorbit, la finalul disputei de pe „Iuliu Bodola”, despre cum și-a motivat jucătorii. „Avem 22 de puncte, e altfel. Le-am și spus, când începem un meci, haideți să nu ne mai gândim la evitarea locurilor de jos, hai să câștigăm, ca să ne uităm puțin în sus. Dar nu prea mult, căci așa am zis și după cele două victorii pe care le-am avut, la Craiova și acasă cu Dinamo, după aia ne-au dat o lecție frumoasă cei de la Galați. Am spus și atunci, cred că a fost un accident, a fost și o conjunctură mai delicată, dar eu cred că am trecut peste. Acum ei sunt conștienți că mai avem trei finale în campionat și meciul de Cupă”, a spus experimentatul tehnician al arădenilor.

Victoria e cu atât mai importantă cu cât UTA s-a confruntat cu destule probleme înainte de meciul cu sibienii. „Am fost într-o postură grea astăzi, nu am avut soluție la atacant, Cooper a plecat acasă pentru că are probleme cu maică-sa. Marcelo a lipsit la mijloc, dar Carp a făcut un meci bun astăzi. Mico nu s-a antrenat, Kevin nu s-a antrenat, mă bucur că au ținut să joace și și-au făcut datoria. E o victorie muncită, dar meritată”, a mai afirmat Rednic.

 2 comentarii

 1. Mister Rednic…Lasati-o balta…Stim foarte bine(unii dintre noi) ce a fost inainte cu 1-2 zile si in meciul cu Galatiul..Subiect TABU!Este foarte bine ca nu ne expunem gazetelor centrale…
  Aceste elemente trebuie eliminate si dvs aveti aceasta putere de decizie..Punct si drum bun,indiferent de nume!
  Nu este vorba de nemultumiri,ci de modul in care au facut acest lucru…

  14
  1
 2. Dragă Giro ai opțiunea de a-ți lua de la gură și a plăti lunar un jucător de la UTA! Ca să nu mai fie probleme! Fiecare din galacticii de pe aici pot lua unul în ….sponsorizare! Ca la Zoo din vest! Faptul că îmbraci rahatul în foiță de staniol și-l servești pe farfurioară de argint …. nu însemnă că ai servit la 5 stele Michelin! Jucătorii, au arătat că pot rezolva orice echipă din campionatul nostru …. e rândul dlui. Meszar să arate ce poate! Salariile, mici și primele la zi! Hai că nu-i așa mult! Nu i se cere Luna …. de pe cer!

  0
  4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button