Fotbal judetean

Vecinii (de clasament) își împart punctele înainte de vacanță, gazdele invocă și ghinionul: CS Beliu – Șoimii Șimand 2-2 +FOTODuel echilibrat la intrarea în vacanța de iarnă între Beliu și Șimand și, în cele din urmă, un egal echitabil: 2-2. Cu toate că ceva mai aproape de golul 3 au fost gazdele, care au lovit două bare în repriza secundă.

Pe un teren foarte moale, care, odată cu trecerea minutelor, a devenit mocirlos, „șoimii” au început mai bine și au condus din minutul 12. Roza a pasat în adâncime, Mandache a pătruns și a centrat din stânga, iar Petre Măgulean a înscris din 8 metri. Amfitrionii nu s-au descurajat și, zece minute mai târziu, Onoc a scos faultul în careu din duelul cu Ujog, iar Purtan a marcat din penalty. Belenii au prins aripi și după alte două minute (24), Cotoc a făcut o cursă în stânga, a centrat în gura porții, de unde Zamă a marcat cu latul. Șimăndanii au văzut că nu e de joacă, au încercat să revină rapid pe tabelă, însă șutul lui Roza nu-l putea păcăli pe Lazea.

Gazdele puteau închide jocul în partea a doua, când Cotoc și Purtan au șutat bine de la distanță, dar bara l-a salvat pe Mureșan. Ocaziile s-au răzbunat, căci „vulpoiul” P. Măgulean a primit o nouă pasă de la Mandache, dar de această dată și-a făcut golul după o pătrundere din stânga și un șut plasat la colțul lung. Șimăndanii putea da lovitura cu 3 minute înainte de final, când Cordoș a scăpat singur cu Lazea, dar în loc de finalizare a încercat o pasă pentru nimeni și faza s-a răcit.

Așadar, chiar și fără patru titulari, Șoltesz, Mâneran, Băd și Călăceanu, dar și fără antrenorul Costel Filipaș pe bancă, Beliu a făcut un meci solid cu una dintre formațiile din Top 6 și a luat ce o plasează chiar în spatele adversarului de azi, pe poziția a 7-a. „A fost un meci de luptă, pe un teren mlăștinos, din păcate, a plouat la Beliu câteva zile la rând. Ne-am dorit victoria, am condus 75 de minute, dar am fost egalați. Am avut și două bare, prin Cotoc și Purtan, dar și alte ocazii prin aceiași colegi. Personal, mi-am revenit după accidentare, sunt din ce în ce mai bine, am jucat parțial la Pâncota și apoi titular în ultimele două meciuri, am încercat să ajut echipa cât am putut. Am regretul că am absentat o perioadă destul de lungă și au fost multe eliminări. Practic, antrenorul nu a putut folosi echipa de bază cu care am jucat și am câștigat amicalele din vară. Sper ca din iarnă să fie mai bine, să ne adunăm toți și sa mai urcăm în clasament”, a spus Georgian Hulbăr, căpitanul belenilor.

Șimandul a pierdut teren în fața echipelor din fața sa după cele două puncte din 9 posibile în ultimele meciuri ale anului. „A fost un meci cu ocazii multe de ambele părți. Cu toate că terenul a fost deosebit de greu, s-a jucat cu ambiții mari, gazdele au vrut să câștige, dar am reușit să scoatem un egal. Puteam, poate, mai mult dacă Măgulean și mai ales Cordoș reușeau să marcheze la ocaziile mari pe care le-au avut. Felicit ambele echipe pentru efort și dăruire, e bine că nu s-a accidentat nimeni și intrăm liniștiti în vacanță de pe locul 6, așa cum ne-am și propus”, a menționat Jany Ruska, antrenorul „șoimilor”, care nu a putut sâmbătă pe Peia, Dolga și D. Varga.

Formații

Beliu: Lazea – B. Rusu, Jurcă (86 Moisă), Bogdan, Hulbăr – Onoc, Purtan – Zamă, Cohan, Ruja (42 Morar) – Cotoc. Antrenor: Costel Filipaș

Șimand: Mureșan – Ujog, Apostol, Engelhardt, Onaca – Sechel (60 Don), Roza, I. Rus, Mandache – Ciupuligă (60 Cordoș), P. Măgulean. Antrenor: Iani Ruska

Arbitri: Alexandru Gornic – Lucian Berariu, Nicolae Iacob.

Observatori AJF: Oliver Biro Gabor, Bogdan Pește

Galerie foto de la partida dintre CS Beliu și Șoimii Șimand, scor 2-2Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button