UTA Arad

Poli Iași o atacă pe UTA pentru trei puncte mari în anticamera zonei play-off! „Trebuie să fim foarte inteligenți, echilibrați, pentru a-i putea surprinde”







Moda remizelor în SuperLigă s-a cam terminat în ultimele runde și UTA nu a avansat prea mult în clasament după victoria cu 2-0 în fața celor de la FC Hermannstadt. Înainte de runda cu numărul 19, arădenii sunt pe locul 11 și au de respins atacul celor de la Poli Iași, care sunt două poziții mai jos, la trei lungimi de undă distanță. Echipa din orașul celor 7 coline are și avantajul prospețimii și asta pentru că nu a avut treabă în grupele Cupei, acolo unde s-au obosit fără folos „roș-albii”. Aceștia au părăsit competiția, după 0-0 cu FC Voluntari, pe terenul foarte prost de la Oradea, iar acum au deplasare tocmai în nordul Moldovei. Confruntarea e programată vineri, de la ora 19, pe arena „Emil Alexandrescu”, delegația arădeană fiind întâmpinată joi seara de ninsoare la Iași.


Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Poli Iași!


Rădoi: „E clar că ne vor ataca, dar trebuie să fim foarte inteligenți, echilibrați, pentru a-i putea surprinde”

Formația lui Leontin Grozavu este prima pe care UTA a învins-o în acest sezon, cu 1-0, după reușita lui Fabry, din minutul 8. „Ne așteaptă o deplasare lungă, întâlnim un adversar destul de bun, mai ales acasă. De exemplu, cu CFR-ul au început foarte bine, iar cu Farul au terminat excelent și cred că vor face orice ca să câștige meciul cu noi. Au un avantaj față de noi, pentru că ei au jucat ultimul lor meci vinerea trecută, iar noi am mai avut un meci în Cupă așa că, din păcate pentru noi, nu va fi ușor. Pe de altă parte, ne bucurăm că avem tot lotul la dispoziție, Mister ia jucătorii cei mai în formă pentru acest meci și chiar am vrea să îi mulțumim staffului medical că a reușit să-i refacă pe toți”, a anticipat Sorin Rădoi disputa de mâine seară.



Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Secundul” lui Mircea Rednic s-a oprit asupra fotbaliștilor ofensivi ai ieșenilor când a subliniat dificultatea confruntării de vineri seara. Acesta se mai așteaptă să dea peste o echipă gazdă agresivă, după chipul și asemănarea antrenorului său. „Ne gândim la faptul că trebuie să fim foarte echilibrați pe ambele faze ale jocului, iar tranziția să o facem la fel de bine precum la meciul cu Hermannstadt. Îl cunoaștem pe Leo, ca fost fundaș are un stil destul de agresiv, va veni cu presiune sus, pentru că așa pregătește tot timpul meciurile. E o echipă care iese la joc, căreia îi place să atace, fiindcă și are în componență jucători ofensivi destul de buni. Ar fi un Luis Phelipe, un Harrison sau Buș, dar e și Roman care poate face diferența. El marchează, aleargă destul de mult, am înțeles că a fost și pe la UTA. Jucând și acasă, e clar că ne vor ataca, dar noi trebuie să fim foarte inteligenți, echilibrați, pentru a-i putea surprinde. Așadar, dacă suntem concentrați pe ceea ce avem noi de făcut, cu siguranță vom arăta foarte bine la meciul de la Iași”, a completat ajutorul „Puriului”, care a anunțat că Stahl și Dumitrașcu nu fac parte din planurile staffului tehnic pentru acest meci.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Grozavu: „Fără a pune o presiune suplimentară pe băieți, chiar în momentul de față mă aștept la victorie”

Fără victorie în ultimele 6 etape, în care a remizat de cinci ori și a pierdut cu Farul, Poli Iași a alunecat pe loc de baraj în SuperLigă și-și pune mari speranțe într-un succes cu UTA. Antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, a subliniat și el importanța unei victorii în fața Aradului, spunând că Poli are mai mult ca niciodată nevoie de trei puncte, ținând cont de situația din clasament. „Este un meci foarte important, împotriva unei echipe robuste, solide, cu un antrenor foarte experimentat. UTA este echipă care cel puțin pe terenurile adverse nu a mai pierdut demult și în ultimele jocuri a încasat foarte puține goluri. Se pare că și-au găsit și ei foarte bine omogenitatea, relațiile, sunt într-o formă bună. Dar noi, la rândul nostru, datorită situației din clasament și a numărului de puncte, suntem obligați să câștigăm. Mai mult ca niciodată! Și fără a pune o presiune suplimentară pe băieți, chiar în momentul de față mă aștept la victorie”, a declarat Leo Grozavu, care are are o absență importantă la mijlocul terenului în Mihai Bordeianu (suspendat).

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Formații probabile:

Poli Iași: S. Lung – Martac, Samayoa, Katanec, R. Ispas – Jatoba, Marchioni, Al. Roman – Gheorghiță, Harrison, L. Phelipe.

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Conte, Benga, Abeid – Freitas, C. Mihai – Micovschi, Fabry, Omondi – Luckassen.

Arbitri: Marcel Bîrsan (București) – Ovidiu Artene (Vaslui) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț). Rezervă: Andrei Antonie (București).

Camera VAR: Horațiu Feșnic și Doru Lucaciu (ambii din Cluj).

Observator FRF: Liviu Ciubotariu (Galați)

Observator LPF: Marian Ivan (Brașov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button