UTA Arad

Rădoi susține că eliminarea din Cupă i-a afectat pe utiști, dar „tunurile” se îndreaptă spre ieșeni: „E foarte important cum gândim al treilea meci într-o săptămână”







UTA a ratat primul obiectiv stagional, acela de a ajunge în fazele superioare ale Cupei României. Mircea Rednic spunea cel puțin despre prezența în semifinale, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut, dar arădenii rămân să urmărească de la televizor lupta pentru trofeu.


Sorin Rădoi recunoaște că atmosfera din cadrul lotului a avut puțin de suferit după remiza (0-0) cu FC Voluntari ce a consfințit calificarea ilfovenilor din Grupa D, alături de Universitatea Craiova. „Ne-a afectat destul de mult ieșirea din Cupă, pentru că era un obiectiv al clubului, dar și al nostru în vestiar. Ne-am propus să realizăm cel puțin ceea ce am realizat anul trecut. S-a văzut, am încercat să jucăm pe un teren destul de greu și eu cred că am demonstrat la meciul cu Voluntari că am fost echipa mai bună și am fi meritat să câștigăm și să mergem mai departe”, a spus „secundul” lui Mircea Rednic.


Pentru a doua în ultimele trei meciuri oficiale, „Bătrâna Doamnă” a fost dispusă într-un sistem de joc cu trei fundași centrali și doi atacanți, sprijiniți de un număr 10. „Sistemul cu trei fundași centrali ne-a dat un echilibru destul de bun. Am jucat cu CFR-ul așa, am jucat acum cu Voluntariul, pentru că știam că și ei vor juca la fel. Mai departe, e foarte important cum gândim meciul de la Iași, pentru că e al treilea într-o săptămână, de fapt în 6 zile. Venim și după cele două meciuri, cu Voluntari și Hermannstadt, jucate pe un teren destul de greu și de aceea spunem că trebuie să fim destul de echilibrați. Fiindcă nu avem probleme de lot, Mister a decis să deplaseze cei mai în formă jucători la Iași”, a mai afirmat Rădoi.

Iar în opinia lui Rednic, Ofosu, de exemplu, e mai în formă decât Stahl, chiar dacă revine la dispoziția staffului tehnic după o lună de la acidentarea suferită la meciul cu Oțelul Galați. Dumitrașcu nu a prins nici el lotul, la fel ca și grecul Stroungis. Conte, Benga și Stolnik sunt cei trei fundași centrali ai lui Rednic, iar Abeid poate juca și el oricând acolo. Acasă mai rămân și juniorii Ekmecki și Iurasciuc, dar și indezirabilii Markovic, Holst, Vucenovic și Leidsman. „Va trebui să renunțăm la unii jucători, care nu sunt la nivelul pe l-am așteptat de la ei. Trebuie să înțeleagă și ei că și noi depindem de rezultate, răspundem de ele și avem nevoie de variante mai bune la nivel de lot. Ei se vor mai antrena cu echipa până la pauza de iarnă”, a spus Sorin Rădoi despre cei patru jucători străni care au ieșit demult din planurile lui Rednic, cel puțin pentru meciurile din SuperLigă.

În fine, Andrei David încă nu a putut fi legitimat și nu a plecat nici el spre Iași.



2 comentarii

  1. Da de cand da Rădoi verdicte și soluții ? El să-și vadă de treabă lui.Rednic stabilește ce și cum.Radoi are răspunderi limitate.Rednic e Jupânul și el stabilește echipa și strategia !

    1
    13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button