UTA Arad

1400 de kilometri pentru UTA: Mihai Csetnek nici nu a văzut meciul, dar a bătut toba la – 4 grade Celsius! +VIDEOSuporterii UTA-ei au stârnit admirație după ce 14 dintre ei și-au susținut favoriții într-o zi de lucru, la aproape 700 de kilometri distanță de Arad. Mai mult, deplasarea s-a făcut într-o zi de iarnă adevărată, pe arena „Emil Alexandrescu”, din Iași, fanii „roș-albilor“ cântând și scandând la -3-4 Grade Celsius.

Dar, au văzut și meciul pe care elevii lui Mircea Rednic l-au pierdut cu 1-0, cu o excepție. Mihai Cristian Csetnek este orb și a făcut cei 1400 de kilometri până în nordul Moldovei doar pentru ceea ce îi spune sufletul despre „Bătrâna Doamnă”. Iar Mihai chiar a avut un rol important printre fani, căci este cel care a bătut toba pe toată durata meciului. O mai face din când în când și în peluza de la Arad, când lipsesc „senatorii”, iar azi toba bătută de el s-a auzit în partea cealată de țară. Într-o zi de vineri, la -4 grade Celsius, doar pentru UTA.

 

 

video: GIRO

 9 comentarii

 1. Cu lectura acestui articol ar trebui sa inceapa prima sedinta jucatori-staff.
  Poate in zadar,dar trebuie.

  31
  0
 2. Pentru ceea ce a facut acest om cuvintele isi pierd valoarea. Ceilalti , sper , ca au fost cei din conducerea SCU.

  3
  0
 3. Inregistrarea asta trebuie să ruleze in vestiarul echipei inainte și în pauza fiecărui meci! Și antrenorul să le bată obrazu jucătorilor …. nu să promită banii la zi! Mie personal, ca jucător al UTA-ei, după orice înfrângere mi-ar fi rușine să dau ochii cu oamneii ăștia …. și mulți alții ca ei! …. Jos pălăria domnișoarelor, doamnelor și domnilor! Mi-am adus aminte de deplasările tinereților mele ….din Divizia a II-a! Ce vremuri! ….. Câmpia Turzii, Petroșani, Bocșa, Bistrița, Zalău, cu trenuri personale neîncălzite sau …. supraîncălzite vara, plecări la 3-4 noaptea! …. nu mai zic de Poli! Și la sfârșit promova …. Poli, Corvinul…!

  11
  1
 4. Pe baiatul acesta,cu insotitor,insotitoare,l-am vazut aproape la fiecare deplasare…Uneori,am incercat sa ma pun in situatia lui..Imposibil,la cum traieste momentele…Macar la TV,auzi un comentator,ceva….
  Inevitabil,nu am cum sa nu compar situatia suporterului nevazator de la Sevilla,pentru cunoscatori!Loc pe viata pe Mestalla!
  Urgent!Abonament pe viata!
  PS: filmarile puse la dispozitia @sportarad sunt de la Cluj,de pe 2 martie…dar l-am reintalnit peste tot…Eu stiu ce inseamna costuri deplasari,merg doar pe cont propriu,cu toata familia….Oare cata pensie de handicap poate avea acest OM,sa-si si plateasca drumurile?
  Elefantii si mercenarii sa se uite bine!

  7
  1
  1. Scuze pentru interventie, Mestalla e stadionul lui Valencia, Sevilla are stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan.

   1
   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button