UTA Arad

Luckassen a încheiat conturile cu fotbalul în 2023, Rednic are așteptări de atacantul său: „La 10 contribuții de gol i se dublează și contractul”







Vești proaste pentru Mircea Rednic. Kevin Luckassen (30 de ani) a încheiat socotelile cu anul fotbalistic 2023, după ce a ieșit accidentat în startul meciului de la Iași și examenul ECO de astăzi a evidențiat o problemă medicală ce necesită cel puțin două-trei săptămâni de repaus.


Mai precis, „vârful” olandez s-a ales cu o ruptură musculară la coapsa piciorului drept, așa că nu există nicio șansă să mai apară pe teren sâmbătă, cu Farul Constanța și miercuri, 20 decembrie, împotriva celor de la Universitatea Craiova. Luckasen era și unul dintre cei cinci utiști aflați la un singur cartonaș galben de suspendare. Ceilalți sunt Freitas, Micovschi, Mihai și Dumitrașcu.


Rednic: „A venit cu ambiție, contractul care de aici e numai pentru performanță”

Chiar zilele trecute, Rednic își elogia atacantul, care a ajuns la două goluri și un assist în 8 apariții în tricoul „Bătrânei Doamne”. . „E același jucător pe care eu îl cunosc de când l-am adus aici. Se pregătește foarte bine. Din punct de vedere fizic nu este încă 100%. A venit târziu la echipă nu prea a făcut pregătirea de vară. A venit cu ambiție. Contractul care de aici e numai pentru performanță. Are tot interesul să joace bine, să dea goluri, să dea pase de gol și chiar se implică și e prezent. Aveam nevoie de el. Sunt ferm convins că își dorește să fie unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri. Avem o clauză prin care dacă primește o ofertă bună pentru el, poate să plece. Eu vreau cât mai multe goluri de la Luckassen. Dacă are 10 contribuții de gol i se dublează și contractul. Deci dacă dă și 6 pase de gol și 4 goluri se dublează. El a acceptat condițiile noastre. Eu am mai vrut să îl aduc pe Kevin, dar cerințele sale erau peste ce puteam să îi oferim atunci. Am avut răbdare și în când am simțit că e momentul să îl sun, l-am sunat și a doua zi a fost aici. Eu îmi doresc să fie unul dintre golgheterii campionatului. Eu vreau ca el să joace pentru echipă. E un atacant care se bate acolo în față, ține de minge. Nu e egoist și asta e un lucru forte bun. De când a venit el noi suntem mult mai periculoși și avem multe ocazii”, spunea antrenorul UTA-ei într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici.

Prin urmare, „Puriul” va trebui să scoată maximum din Godberg Cooper și Eric Omondi, atacanții de meserie din lotul său, ținând cont și de faptul că Leidsman sau Vucenovic nu mai sunt demult pe lista LPF. UTA s-a întors de azi la antrenamente în vederea disputei cu Farul, de sâmbătă, de la ora 14, de pe terenul „Municipal” din Sibiu.



7 comentarii

  1. Soluții viabile care fug de echipa ca uleiul de apa. Un Omondi odată promițător odată deziluzie. Niciodată siguranță. Baza unei rezistente e atacul. Atacanți care păreau măcar la număr, se răresc și calitativ. Mai mult parca scăderea e și fizica. Dacă un,, taur” ca Luckassen cade parca secerat ce te faci cu filiformul Stahl.? Ca veni vorba trece vara, trece toamna, veni iarna și nu ne mai amintim când a marcat Stahl. Locul 13. Vorba unui mucalit, privind locul în clasament. Am revenit la prima dragoste.!!

    19
    3
  2. Hotline Fanatik…ne-a trebuit prezenta/reclama la Bucuresti, am capatat-o la Horia Ivanovici, intotdeauna mi-am dorit ca la el in emisiune sa fie vorba de UTA, mi s-a indeplinit un vis 🙂 🙂 acum sunt multumit, nici nu mai conteaza daca UTA merge la baraj, important e ca Ivanovici ne face reclama (sau eventual face reclama cuiva de la noi…care candva nu va mai fi la noi…)

    4
    1
    1. @Kaiara….nu stiu daca ai fost la meciuri,la Oradea….UITE PARADOXUL…Acest pesonaj,Horia Ivanovici,ne facea mereu troaca de porci,pe cand se lansa in tv…apoi pe un altceva,ziar de can-can…F–tik…Da?
      Cum,necum,acest Horia Ivanovici(cu o fetita,sa-i traiasca sanatoasa si sa creasca mare),apare la meciul de la Oradea,UTA-Hermanstadt,imediat in vecinatatea unde luau loc conducerea UTA-ei si se hlizea,baie de multime…Aradenii nu l-au uitat si i-au cam dat la temelie…Drept urmare….pe la pauza a defilat spre iesire….
      Eu iert…dar nu uit!
      Sper ca @Lucian mai are pozele pe care i le-am trimis cu Ivanovici Horia…Eu nu pastrez asa ceva in arhiva personala…NEVER-EVER!
      O singura data poate cineva sa vorbeasca despre UTA urat,nici macar de doua ori!
      Nu il voi ierta toata viata mea!Nu exista compromisuri!

      11
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button