Sporturi de contact

Fighterii de la „Blitz Team” au cucerit Cetatea Unirii!







După rezultatele bune de la Centura României, de la Deva, sportivii de la „Blitz Team” s-au luptat și la „Cezar Fight Championship” de kickboxing, de la Alba Iulia. Dintre cei 8 fighteri arădeni participanți, șase dintre ei și-au adjudecat locul 1.


Cea mai grea și importantă luptă, pentru centura de campion național la categoria grea, a disputat-o David Covaci. Sportivul de 17 ani, care practică kickboxul de doar 8 luni, s-a bătut de la egal la egal cu cu un adversar mult mai experimentat și foarte înalt, dar a cedat la puncte. „Mă bucur ca după un timp atât de scurt de când antrenez pot să-i angrenez pe copii în meciuri tari și cred sută la sută în ei. De exemplu, sunt convins că în curând David va fi unul din cei mai buni grei din țară. Mulțumim celor care ne susțin” – a fost mesajul lui Eduard Gafencu, antrenorul sportivilor de la Blitz Team, alături de Robert Tătaru.


Au urcat pe prima treaptă a podiumului în competiția din Cetatea Unirii: Alexandru Gaudi (14 ani), Emanuel Țica (9 ani), Gabriel Țica (14 ani), Ianis Morar (15 ani), Eduard Aszodi (13 ani, KO), Paul Covaci (18 ani), în timp ce Andrei Gaudi (16 ani) și – evident – David Covaci (17 ani) au trebuit să se mulțmească cu poziția a doua.

Flana Market, Haibach Trans, SC Batutza și Camy Instal Srl, Chic Calipso, BrandonImpex, Man Protection, Tom Oliver, Atletic VSA, Fidaco Davsin, HU-RO Service Station, Sultrans și knock-out.ro sunt susținătorii celor de la „Blitz Team” și a lui Edi Gafencu, singurul luptător arădean din circuitul „Glory”.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button