UTA Arad

Nu doar gazon hibrid la revenirea UTA-ei acasă, suporterii vor evita cozile după instalarea noilor turnicheți!







La revenirea pe arena „Francisc Neuman”, în ianuarie, cu ocazia partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, nu doar echipa pregătită de Mircea Rednic va avea parte de o surpriză plăcută legată de noul gazon, ci și suporterii. Mai precis, cei care vor lua loc la tribuna a II-a „Gioni Brosovzsky” și peluza „Iosif Petschovschi”, care – teoretic – scapă de cozile infernale de la intrare.


Și asta pentru că Reconsul (societatea ce administrează stadionul în numele Primăriei) a achiziționat turnicheți ceva mai performanți produși de CAME-Ozak (model BTX300N1-S). Costul acestora este de 118 mii de lei, iar viceprimarul Ilie Cheșa le-a dat vestea fanilor „Bătrânei Doamne” pe facebook:


”Începând de anul viitor suporterii nu vor mai fi nevoiți să stea zeci de minute la intrarea pe stadionul Francisc Neuman. În aceste zile, au sosit noii turnicheți care vor fi montați la intrările în stadion, astfel încât accesul suporterilor să se facă mult mai ușor. Hai UTA!” – e mesajul lui Cheșa.

2 comentarii

  1. Tot la fel se va sta la intrare , idem cozile , problema nu este la modelul turchinetilor , ci la numarul lor ( respectiv caile de intrare in stadion ) , poti sa duci si turchineti model Razboiul Stelelor , daca nu se mai face macar o intrare la Tribuna II e aceeasi Marie cu alta palarie

    9
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button